Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 29 de juliol de 2016

Menys col.locar cartells i més arreglar camins

És sabut per tots que a Tavernes hi ha molts camins rurals en mal estat. També és sabut que Compromís té abandonades les infraestuctures agràries i que preferix gastar en coses menys necessàries.

Ara ens hem assabentat que Javier Escrihuela, regidor d'Agricultura de Compromís, ha decidit senyalitzar camins en lloc de tapar els clots que tenen molts camins rurals.

És una decisió política del Regidor de Compromís. Mentre uns pensen que han de reparar-dels camins, els de Compromís prefereixen senyalitzar camins.

Els camins rurals de Tavernes estan fets pols, la brigada agrícola és escassa, Compromís té oblidat al camp i es dedica a col·locar cartells en lloc d'atendre les reivindicacions dels agricultors.

Que arreglen els camins primer i que posen cartells després.


3 comentaris:

 1. Ja està be de tonterías. Que arreglen els clots i es deixen de monaes.

  ResponSuprimeix
 2. Señales que se compraron cuando gobernava el PP y que llevan pudriéndose en un almacen un monton de años, hasta que alguien se ha percatado de ello y les ha dado uso : ¿ porqué el pp las compró y luego las dejó abandonadas ? .
  A ver si soy valientes de publicar este comentario.

  ResponSuprimeix
 3. Als de Compromís els agrada molt posar cartelets i fer propaganda per això prioritzen els cartells a arreglar camins que es mes necesari.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari