Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de juliol de 2016

On estan les responsables de la pèrdua de turistes a la Goleta?El Govern de Compromís segueix sense reconéixer els seus errors i esta vegada pot eixir molt car a la platja de La Goleta de Tavernes. Segueixen sense reconéixer la seua falta de responsabilitat sobre el manteniment de la platja. L’any que ve un gran nombre de turistes no tornaran a arrendar un apartament a la platja de la Goleta perquè este any s’han trobat en un escaló de més de dos metres que quan s’han obert les platges els impedeix accedir al bany. Han donat molt mala imatge de la platja de la Goleta però han escorregut el bony tirant balons fora i desviant l'atenció.

Recordem que així s’obriren les platges a Tavernes, amb un escaló monumental de quasi dos metres a la platja de la Goleta, que, per cert, es va sumar a la selva monsònica que reina a eixa mateixa zona. Els veïns de La Goleta decidiren replegar firmes per sol·licitar a l’Ajuntament que arreglara l’escaló d’arena que les impedia acudir a banyar-se al mar. L'Ajuntament és el responsable d'arreglar eixe desnivell, com hem pogut veure estos dies, però han canviat de tema.

No sabem com, però el Govern de Jordi Juan de nou, ha escorri't el bony i no ha reconegut la seua falta de previsió, novament. Encara no hem sentit que el Govern de Compromís demane disculpes als veïns de la zona i reconega que ha sigut un error de falta de planificació, un error de gestió del manteniment (com tants altres que estem veient). Quina resposta li han donat a les firmes que la gent de La Goleta està replegant perquè els arreglen el desnivell per accedir al bany? Una passadeta de màquina per llavar la cara i en plena època estival no és suficient. A més a més eixa faena arriba tard. Molts turistes que han sofrit eixe desnivell de dos metres no tornaran a la platja de Tavernes. I el Govern de Jordi Juan és el causant d’eixa pèrdua. No tiren balons fora.

7 comentaris:

 1. Jo l'únic que sé és que mai m'he trobat un escaló aixina a esta zona de la platja i que la meua veïna, una dona major, l'any que vé no tornarà. Sen va a Cullera.

  ResponSuprimeix
 2. I la Q de qualitat? No hauran passat la màquina ara per llavar la cara de cara a la Q de qualitat?

  ResponSuprimeix
 3. Està desaparegut. Està a Valencia. Ha tardat en reaccionar i ara el mal ja està fet i tardarem en recuperar a estos turistes.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Veí meu de la platja de la Goleta, i està ací a la platja. Ahir mateix el vaig vore amb la dona i els gossos passejant.

   Suprimeix
  2. Ara està?haurà vingut a estiuejar jajaj! com un turista més!! el que pasa és que, com els turistes, ell no s'encarrega del manteniment de la platja, per aixó lescalonet de dos metres, taaan accessibleeee!!

   Suprimeix
 4. L'alcalde desaparegut per les valencies... El regidor sense enterase del que pasa i mentres tant els usuaris cabrejats i els pocs turistes que venen a Tavernes sen aniran cabrejats i en mal gust de boca, per a no tornar.

  #Pijorimpossible
  #Llacerdimissio
  #Jordidimissio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 5. S'ha emportat Jordi l'arena a València no? O l'ha amagada per a que s'en vajen els turistes. JAJAJA per favor penseu les coses abans de publicarles. Per molta arena que posen durant tot l'any el mar Mediterrani se la va a tragar igual. És un causant natural. Sols s'intenta atacar en aquest diari

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari