Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 23 de juliol de 2016

Queixa d’un veí del Cantalot


"Ja fa molts de dies que passe per la zona de l’Avinguda Valldigna, a l’altura d'enfront de la gasolinera o pel supermercat, que em trobe en un estat d’abandonament, de falta de manteniment de jardineria o, inclòs, com es pot observar en la fotografia, de falta d’higiene i neteja com cal en les voreres. Adjunte fotografies".


Herba i herba per tot arreu.

Gat mort totalment en descomposició.8 comentaris:

 1. Compromís te abandonat el Cantalot. El encarregat de FCC novfa la seua faena i els de Compromís no diuen res perque es un enxufat.

  ResponSuprimeix
 2. El gat mort fa molts dies que està ahi mort.

  ResponSuprimeix
 3. Es en Cantalot, ahi estan les fotos, es en Marjaletes, es en els Sequers, es en La Platja... en fi es en tot el poble i la mar.
  El poble esta brut i abandonat i l'ajuntament no exigix res a fcc, será per que el encarregat de fcc es un dels enxufats de Jordi Juan?....
  #Jordidimissio
  #Pitjorimpossible
  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 4. Si el gat esta en descomposiciò, i es veuvque molt avanzad i en estat casi esqueletic, la pregunta es...., quant de temps farà que no es neteja eixa vorera?

  ResponSuprimeix
 5. Ya fa mesos que no netejen!!!

  ResponSuprimeix
 6. Que els de compromís tenen un extufat a FCC? Perqué no publiqueu el seu nom i li feu un article com cal? I perqué ningú denuncia? O es que son les clássiques calumnies dels corruptes católics d'espanya?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Uno no,si no eres" afecto al régimen" no entres a treballar a FCC.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari