Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 19 de juliol de 2016

Queixa d'un veí del dia de la sangEns comenta un veí que, com tots els anys, va anar a celebrar el Dia de la Sang al Clot de la Font amb la seva família i la seva quadrilla i ens diu que no hi havia la típica parada de fruits secs en la que des que era un xiquet ha comprat tramusos i torrat. Sort que el Centre Excursionista, el Grup Muntanya i una paraeta montada va acabar totes les pipes i quicos que portava de seguida ens vaen recordar un poc al que és un tipic Dia de la Sang al Clot de la Font.
També ens explica que hi havia un grup de música, que el so era fatal i que hi havia un grup de gent de fora que intentava animar que la gent que alli estava ballara però casí ningú es va voler unir a ballar una música que no coneixen i que sonava fatalment mal.
Ens diu que tota la vida ha anat el Dia de la Sang a passar la vesprà, comprar fruits secs i a sopar al Clot de la Font però vist el vist ahir no sap si tornarà i es pregunta si Compromís també es vol carregar esta gran tradició de Tavernes de la Valldigna.
Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:


5 comentaris:

 1. Tota la raó. Este any un desastre.
  Sense el tramusero, musica fatal i una gent que ningú conexia per alli ballant. Un desastre xe!!

  ResponSuprimeix
 2. Quin mal fa la gent que ningú coneix i que se la passa ballant?

  ResponSuprimeix
 3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 4. el tramusser de Benifairó no va vindre segurament per que l'any passat la Policia Local del Sr. Chofre li va fer la vida impossible.
  l'altre que ha escrit es un destrellatat, esta cabrejat per que esta vengen-li les orelles al llop per a les altres eleccions....

  ResponSuprimeix
 5. Demanem disculpes sobre un comentari insultant. Es va publicar per error. Salut!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari