Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 de juliol de 2016

V FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ


El passat diumenge 24 de juliol va finalitzar la V FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE  organitzada per Càritas a la XXII MOSTRA DE SANT JAUME.

Una vegada més cal parlar d’un gran èxit en la venda de llibres i una elevada assistència, aconseguint recaptar 1.470 €. Però, el més important i el que més ens ompli de goig és el veure, com tants els veïns del nostre poble així com aquells que hi venen d’altres llocs a passar les vacances,  es consciencien d’una acció conjunta envers a l’ajuda d’aquells que més ens necessiten.
Son cinc anys de fira del llibre a la platja i al llarg d’aquestos no més cal tindre paraules d’agraïment a tots aquells que en la compra de llibres  o en la aportació de llibres per a la venda, donen  testimoniatge de que entre tots podem aconseguir millorar aquesta societat. Des de l’any 2012 fins al 2016  són al voltant de 7.000 llibres els que hem venut a la Fira del Llibre d’estiu i aquesta quantitat hi és una valuosa  dada que acredita que la tasca realitzada ha estat ben acollida.

Continuant amb els agraïments no podem oblidar-nos dels mitjans de comunicació que  divulguen les nostres accions i com no  dels organitzadors de la Mostra i de l’Ajuntament de Tavernes que sempre ha posat al nostre abast els seus serveis. 

Moltes gràcies a tots !

1 comentari:

  1. Gran faena la de Caritas de Tavernes.
    Enhorabona pel treball que fan

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari