Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 d’agost de 2016

El Partit Popular denuncia que el Govern de Compromís de Tavernes actua tard i malament a la platja de la Goleta generant sobrecostos


"El Govern de Compromís actua tard i malament i la seua mala gestió generarà sobrecostos innecessaris", declara el regidor del PP de Tavernes, Mario Enguix.


Encara que durant els últims anys sempre s'ha regenerat la platja de la Goleta de Tavernes amb l'abocament de sorra, mai el graó d'aquesta platja ha donat per a tanta excusa en premsa per part de cap Govern ni per tants anuncis propagandístics.

El regidor popular Mario Enguix explica que la deixadesa del Govern de Compromís en el manteniment de la platja generarà, a més de la pèrdua segura de turistes en aquesta zona, ara, un nou sobrecost al preveure la contractació d'una empresa aliena. Aquest sobrecost municipal es podia haver evitat si s'hagués posat remei en temps i forma.

"Quan governava el PP donàvem una solució immediata als veïns. En època d'obrir les platges mai un turista es va queixar d'un esglaó de 3 metres ", explica Enguix. En els anys de Govern Popular a Tavernes també s'abocava sorra per part de la Demarcació de Costes "i com volíem que els nostres veïns i turistes gaudiran d'una platja en condicions i no marxaren, no permetíem que els graons passaren del mig metre. La brigada actuava immediatament quan el graó era de mig metre. I no arribàvem a contractar mai a una empresa aliena perquè posàvem remei a temps", comenta el regidor popular.

Amb aquesta finalitat el Govern del Partit Popular va comprar una 'txiladora' de segona mà el 2008, precisament per planejar tota la zona de platges de Tavernes i oferir el manteniment a temps d'evitar graons.La neteja, la seguretat de les platges i el manteniment el porten a terme els ajuntaments, habitualment, tot i dependre de la Demarcació de Costes, però en aquesta ocasió, la deixadesa, de nou, ha fet acte de presència i el Govern de Compromís demostra no saber per on tirar i l'única solució que pren és convocar manifestacions i contractar una empresa aliena. El motiu aparent ha estat la notícia sobre la recollida de signatures i les fortes crítiques raonables reclamant una solució immediata per reduir l'esglaó en aquesta platja.

"Els operaris municipals sempre actuaven amb la txiladora amb un desnivell de mig metre d'alçada. Mai hem passat tot un estiu amb un esglaó de 3 metres. Manés qui manés en l'àmbit nacional -ni governant els socialistes-, mai ens hem manifestat per solucions que havia de donar el Govern municipal de manera immediata. Simplement ens posàvem a treballar amb recursos municipals i amb antelació perquè els turistes no abandonaren la nostra platja, perquè el PP a Tavernes només pensa a treballar, no a vendre propaganda política", explica Enguix.
pptavernes@gmail.com

2 comentaris:

  1. 1.500 euros vs Res!! seran impressentables!! clar que no hi ha diners, si malgasten com malgasten!! ara què ens pujaran la contribució per pagar la seua incompetència!

    ResponSuprimeix
  2. La brigada estava ací en el vedell, http://www.lasprovincias.es/safor/201608/05/tavernes-limpia-cauce-vadell-20160804234143-v.html, i en l'Iboga, com els de FCC que paguem els veïns de Tavernes prestant servici a una empresa privada mentre a nosaltres no sens presta el servei de neteja que ens mereixem per pagar la contribució.
    En resum, com no preveuen no saben gestionar el personal i van al tall després passa el que passa, que els turistes s'enduen una imatge pèssima de la platja i pateixen per anar a nadar

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari