Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 30 d’agost de 2016

El PP demana al Govern de Compromís que pague els 100 euros del segon pagament de la xarxa de llibresNP Grup Popular de Tavernes:

El PP demana al Govern de Compromís que pague el 100 euros del segon pagament de Xarxa Llibres

El PP demana al Govern de Compromís que pague els 100 euros del segon pagament de Xarxa Llibres El Govern de Compromís amb majoria absoluta encara no ha pagat els 100 euros del segon pagament del programa Xarxa Llibres aprovat per l’Ajuntament. “Estem a finals d’agost, els pares i mares d'alumnes de Tavernes ja han comprat o encarregat els llibres de text per al curs 2016-2017, però encara no s’ha fet efectiu un pagament que havia de fer-se efectiu en acabar el curs escolar, després d'haver entregat els llibres i el material curricular i sempre que estos llibres i material estigueren en un estat adequat per al seu ús”, explica el regidor del PP Salvador Sansaloni.

“Reclamem al Govern de Compromís de Tavernes que pague els 100 euros que falten als pares i mares d'alumnes de Tavernes, segons havia promés Compromís”, comenta el regidor popular.

4 comentaris:

 1. Que paguen ja!!
  I estos son els de la educació pública?
  Jordi si que cobra enseguida els viatjes i els hotels pero a nosaltres no ens paga els llibres.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Que cínic eres... però està bé reconeixer que vosaltres, el lladres del PP i els qui els voteu sols esteu per lo privat. Menys quan toca cobrar, clar...

   Suprimeix
 2. Això que paguen.
  Tenen diners per el que volen però per educació els costa pagar el que deuen.

  ResponSuprimeix
 3. Li demandaría per favor al de les 11:07 que no fora tan MAL EDUCAT dient a les persones que pensen diferent que son ciniques i lladres del PP, cínics i lladres ja hem vist que tambe corren per tot arreu, i no fa falta dir noms,cadascu que s entenga.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari