Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 25 d’agost de 2016

El PP demana a Oltra que es pronuncie sobre l'Alcalde de Compromís multat

Hem vist a la premsa que el primer edil de Tavernes de la Valldigna va ser sancionat per excés de velocitat amb el cotxe oficial a la tornada d'un viatge institucional.

La portaveu a Tavernes de la Valldigna del Partit Popilar, Eva Palomares, va demanar ahir a la vicepresidenta del Consell i líder de Compromís, Mónica Oltra, que done més explicacions en relació a les últimes actuacions de l'alcalde de la localitat, Jordi Juan i Huguet. 

Les primeres informacions sobre l'edil de Compromís, que el 2015 va ser reelegit amb majoria absoluta, van ser recollides per aquest diari en l'edició de la comarca de la Safor. La Policia va multar Jordi Juan a prinicipis de juliol per excés de velocitat amb el cotxe oficial mentre tornava d'un viatge institucional a Atapuerca. 

Ahir, l'alcalde tornava a estar d'actualitat després que el PP valler critiqués els seus «actuacions poc ètiques». Els populars senten «vergonya» pel cas Taula Eva Palomares va considerar «insuficients» les explicacions que va donar al seu dia el polític sobre la seva visita a Atapuerca, sobretot després que, segons els populars, Jordi Juan presentés el document d'identitat del regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, en el moment de pagar la multa, cosa que la portaveu va qualificar de «suplantació». Així mateix, ha retret que la sanció de 100 euros, que es va reduir a 50 al pagar-dins el termini establert, es liquidava només després que els populars denunciaren els fets. Palomares també va denunciar que s'abonava amb diners de l'Ajuntament. A aquests fets cal sumar-li que es trobaren factures d'un hotel amb tres habitacions per a sis persones durant quatre dies. 

Els retrets de la popular es van dirigir a la «doble vara de mesurar» de Compromís, pel que ha demanat a Mónica Oltra, coportaveu de la coalició, que expliqués si veu «ètic i estètic» les actuacions del regidor de Tavernes, que va titllar de «postureo». 

En contra d'aquestes afirmacions, el mateix Jordi Juan va defensar la seva postura i la del seu partit i va acusar l'oposició de «ignorar» els procediments administratius del consistori, ja que segons va explicar a LAS PROVINCIAS, el regidor en qüestió té la «competència de efectuar el pagament », però no vol dir que ell es responsabilitze de la sanció, ja que al tractar-se d'una multa de 100 euros on no hi havia punts en joc,« en cap moment li interessa a Trànsit saber qui és el conductor ». Aquestes declaracions no van ser les úniques que l'alcalde va desmentir. L'edil també va negar que la transferència es realitzés després que el PP fes públic l'assumpte. Pel que fa als càrrecs que es van registrar per les tres habitacions d'hotel reservades durant la visita oficial, l'alcalde va assegurar que la factura no la va pagar l'Ajuntament. A més, ha remarcat que els populars ho sabien, perquè el rebut «està rebutjat». Jordi Juan assegura que els dies que recull la factura «no són certes i especifica un concepte que no hauria». El responsable de Tavernes es va mostrar ferm i va subratllar que a causa de la polèmica suscitada, «hem pagat la factura de la nostra butxaca, al contrari que el PP, que mai assumeix res». «Només diuen mitges veritats per ocultar el que han fet», va concloure.

Font d'informació: las provincias

http://www.lasprovincias.es/politica/201608/24/pide-oltra-pronuncie-sobre-20160823235103-v.html

1 comentari:

  1. No es masa complicat perque Monica Oltra esta veranejant a la Platja de Tavernes

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari