Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 19 d’agost de 2016

El PP denuncia que l'Ajuntament de Tavernes pague multes de trànsit de Jordi Juan


Jordi Juan, alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat autonòmic de Compromís, va ser multat el passat 8 de juliol quan conduïa un cotxe de la Policia Local de Tavernes per l'Autovia A-3, a la província de Conca, segons Perfecto Benavent, tinent alcalde i qui va donar el seu DNI per tramitar la denúncia, tot i no anar al vehicle ni ser ell el conductor denunciat.

Segons la denúncia, Juan va ser multat quan conduïa a 132 km / h tenint limitada la velocitat a 120 km / h.

L'Ajuntament de Tavernes va dur a terme fa pocs mesos una campanya en la qual va imposar 400 multes en un mes per excés de velocitat, pagades pels conductors que les van cometre. I ara el nostre alcalde ha estat 'caçat' per un radar de la Direcció General de Trànsit conduint a 132 km / h. Però la seua multa no l'ha pagat ell. L'ha pagat el poble.

No hi ha cap justificació per la qual les infraccions de tràfic de Jordi Juan hagen de pagar-les les arques municipals. "Si a mi em multen, done el meu DNI i jo pague la meua multa, igual que ho han fet els 400 conductors als quals l'Ajuntament va multar fa pocs mesos. És intolerable que hàgem de pagar les infraccions al volant del nostre alcalde. Jordi Juan no està per sobre de la llei i ha de responsabilitzar-se'n i pagar-les, com qualsevol altre conductor", comenta Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes.El tinent alcalde de Compromís, va confirmar a Palomares que la infracció s'havia produït en un recent viatge de l'alcalde a Atapuerca. Juan havia decidit utilitzar per a aquest viatge un vehicle de la Policia Local. No obstant això, el seu DNI no figura a la denúncia, tot i conduir el vehicle, figura el de Perfecto Benavent, que no estava present en el viatge.

"Exigim explicacions de Jordi Juan per la seua actitud. Per ocultar la seua identificació en la infracció i per passar la factura de la denúncia a l'Ajuntament. Les arques municipals no haurien de servir per pagar les multes dels nostres governants", reclama la portaveu popular.

21 comentaris:

 1. Jordi Dimissió!!!!
  Perfecto Dimissió per dir que ell era el conductor!!

  ResponSuprimeix
 2. Multen a l'alcalde per exces de velocitat, diu que el conductor era Perfecto, la multa la paga l'ajuntament i encara no ha dimitit?
  Que dirà Mónica Oltra quan s'entere?

  ResponSuprimeix
 3. Pues la Cotorra que informa de tot no ha dit res.
  Estarà de vacantes com l'alcalde.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No perden el temps en tonteries, perquè informar d'altres coses informen.

   Suprimeix
  2. El que passa és que és la noticia més llegida a la premsa i els de Compromís volen fer-la desapareixer com siga. I tant!!quins xapuceros!!quins ràcanos!! Arriben fins a l'extrem

   Suprimeix
 4. Que pague la multa l'alcalde. Jo no tinc perque pagarli la multa amb els meus impostod.
  Es un infractor i s'aprofita que es alcalde per no pagar la multa.
  Ara ens hem enterat gracies al PP però segur que li estem pagant moltes més coses que amaguen.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. O Perfecto!que dona el DNI! Si no saben gestionar una multa com van a dur un poble???? A les proves em remitisc...igual fan una cosa que l'altra. Menys mal que l'oposició denuncia i els marca el Nord perque estan més perduts.....aixó sí ells sempre están per donar explicacions propagandístiques pagades tambe de les arques municipals!

   Suprimeix
 5. Teniu alguna prova del que dieu.. si está la multa ahi pero com sabeu que l'hem pagada nosaltres? La llengua no te ós... Per cert, que pinta Eva en la notícia? ¿? Premio pullitzer.. algun día vos arribarà xD

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Encara voleu més probeees?? Ahir ix esta nota i lalcalde, que per cert no ha aparegut pel facebook ni pel poble per estar amb el seu poble en situacions difícils com l'incendi o la gran ploguda de l'altre dia, de repent apareix de manera urgent diguent que acaba de pagar-ho!!jajajja. Causa efecto: denuncia del PP-alcalde buscant la targeta bancaria per tornar-li els dines a lajuntament perque l'han pillat!!m'imagine l'escena acalorada al vore la reacció de la gent

   Suprimeix
  2. Un mes de vacances xicooons!! No és important res si no ix a la premsa. Com no ha eixit en cap lloc que ell no estava a l'incendi ell segueix tranquilament de vacances ja que no li lleva vots. Si ix a la premsa i damunt ix pillat clar que hi ha que apareixer i deixar un momentet les vacances!!faltaria plus!!;i donar llástima i tal per recuperar al redil...ai mare!!que el compre qui no el conegaaa!!

   Suprimeix
  3. Clar que està pagada per l'Ajuntament !!

   Suprimeix
 6. El cas es significatiu de la forma de actuar de Jordi Juan,Perfecto i Compromis.
  Els grans gestors sen van de viatge en un cotxe de la policía,el condueix el alcalde,el denuncien,Perfecto dona el seu DNI mentint a trafic,es descubreix que la denuncia la paga el ajuntament o siga tots,Jordi Juan publica en Facebook que fa el ingres del importante de la denuncia mes i mig después i pero que el pillen.
  1-Deixen a la policía local en un cotxe de menús
  2-El alcalde pot portar un cotxe policial?
  3-En cas de accident el seguro es fa carrec ?
  4-La suplantacio de Perfecto no comporta sancio per trafic?
  5-Compromis i la Vicepresidenta Mónica Oltra no tenen res que dir?
  Si tot eu fan igual estem aviats

  ResponSuprimeix
 7. Pues el cotxe que conduia l'alcalde porta sirenes i llum blaves.
  Igual les va enxufar i tot. Com es creu que és l'amo del mon pues fa tonteries.

  ResponSuprimeix
 8. Uns x altres sempre critican-se ,

  ResponSuprimeix
 9. Aco va per al del 19 d agosto a les 10:08. En contestació a la teua pregunta que per cert, denota mes be ignorancia. Quan es dona una noticia d esta indole jo crec que no s esta jugant, mes be s esta treballant.No hi ha dret que, unes persones que ens porten el govern d este poble ens prenguen el pel d esta manera, el seu objetivo ha de ser predicar en l exemple i no el de aprofitar-se del lloc que están desenvolupant. Esta persona no está opositant per al Pulitzer, ni ho preten, mes be esta fent la tasca que el poble li va encomendari, te agrade
  o no... I et diré que, gracies a aixo i a la era de la tecnologia, el govern va com a loco treballant (acabant l estiu) en la platja i fent tota la feina que no ha fet en el mes de maig com haguera tocat en un poble on la font d ingres es la nostra platja.

  ResponSuprimeix
 10. L'oposició estâ fent molt bé la seua feina i per aixó ha evitat que l'alcalde se n'anara de rositas i finalment pagara la multa que va cometre. Els que no estan a l'altura són els del govern de Compromís que funcionen tard i mal i sols quan l'oposició denuncia. Iniciativa zero patatero. Molt lamentable per uns governants que demostren no saber on tenen la mà dreta

  ResponSuprimeix
 11. A vore..., si puc explicar un poc el procediment.

  Quan quasevol persona es denunciada per un radar, i no notificat al mateix acte, trafic u el organ que sanciona, remeteix la denuncia al titular del cotxe per a que identifique al conductor, es cas de que no siga ell.

  Al ser un vehicle a nom de un ente public, més motiu encara ja que aquest vehicle pot ser conduit per persones diferents.

  Fins açi res anormal, ara, si al ser requerit per estament oficial, en aquest cas trafic, si t'enganyes identificant al conductor i es prova, la multa por pujar fina a 1500 euros.

  Però ara be lo bo, o pot vindrè lo mal si el error ha segut a sabendes, la i identifique com a conductor a altre, per tant amb dolo son els tribunals el que es pot recaure la ibligaciò de desbrinar la existencia, en base als fets, de un posible ilicit penal.

  Dit tot això, espere que la oposiciò dins del seu paper fiscalizatdor, i per tan amb accés al expedient de pagament de intervenciò, i porte fins el final aquest cas on juridicament corresponga, si no ho fera ja ho diu el refrany. Tan culpable el qui fa com el que calla, sabent de les anomalies.

  Vos enrecordeu de les propagandes de maltracte a la dona, veo sufrir pero me escondo. Y al final.... Todos somos culpables

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Disculpa però confons el procediment administratiu de pagament de la denuncia per part de l'Ajuntament, per la qual cosa està Perfecto com a responsable d'Hisenda com a pagador i una altra cosa es el procediment d'identificació de la persona que conduix, que no te res a vore amb el procediment de pagament de l'Ajuntament.
   Tu ho mescles tot.

   Suprimeix
 12. Entenc que hi ha presunta malversació de diners publics per pagar la denuncia del alcalde amb diners de l'ajuntament i presunta suplantació d'identitat per dir Perfecto que ell era el conductor.
  S'ha de notificar a fiscalia per si hi ha algun delicte.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari