Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 6 d’agost de 2016

La Generalitat Valenciana del tripartit ens denega 45.930 euros d'ajudes al Turisme


La Generalitat del Tripartit, on governa el partit del nostre alcalde Jordi Juan, no ha volgut concedir 45.930 euros en ajudes que l'Ajuntament de Tavernes va sol·licitar per Adequació de Centre Blau La Torre i entorns, i Fira de Sant Jaume i Porrats.

L'Ajuntament de Tavernes havia sol·licitat una subvenció de 30.000 euros per Adequació de Centre Blau La Torre i entorns però l'Agència Valenciana de Turisme ha decidit denegar-la perquè NO té com a finalitat principal l'Adequació, Millora o adaptació turística de recursos, a pesar que Jordi Juan ho donava per FET. Altre bluf com l'estació a Borderia...

La Fira de Sant Jaume i Porrats també s'ha quedat SENSE subvenció. L'Ajuntament hi havia sol·licitat una subvenció de 15.930 euros però l'Agència Valenciana de Turisme ha decidit denegar-la per no correspondre ni resultar adequat el projecte amb les actuacions subvencionables establides en la convocatòria d'Ajudes que són: les campanyes de publicitat, als Suports de Difusió i les despeses d'Organització d'esdeveniments o festes d'interés turístic.

La Generalitat, governada per PSOE i Compromís, ens ha denegat 45.930 euros. La Generalitat no ha subvencionat aquests projectes turístics elaborats pel govern de Jordi Joan de Compromís.

Ens hem quedat sense estes ajudes perquè els projectes presentats per l'Ajuntament de Tavernes no corresponien ni estaven d'acord amb les actuacions subvencionables establertes en la convocatòria. Compromís ha dedicat temps i recursos humans i materials municipals per elaborar uns projectes que no complien els requisits de la convocatòria a què es van presentar.

Esta és la manera de gestionar i perdre el temps del Senyor Llàcer, regidor de Turisme de Compromís, que elabora projectes per presentar-los en convocatòries d'ajudes en què no té res a fer per incomplir els seus requisits.

7 comentaris:

 1. Els de Compromís venen fum i perden el temps i els diners sense trellat.

  ResponSuprimeix
 2. Si el pp no hubiera dejado arruinadas y saqueado las arcas valencianas, habría dinero para todo

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Ja!la culpa sempre la té el PP...

   Suprimeix
  2. Fins quant viura del cuento Compromís?? Quan seran responsables d'algo durant la seua legislatura de Govern?

   Suprimeix
  3. Fins que faça falta. Que no és de veres que ens van endeutar fins les celles? A vore si ara haurem de callar també

   Suprimeix
 3. Aixo esta mes clar que l'aigua de la mar de la Goleta, si no han donat la subvenció del projecte presentat, per que no s'adaptava a l'orde, es per que els que l'han fet no ha llegit be l'Orde?

  ResponSuprimeix
 4. Els de Compromís vaen demanar la ajuda sense llegir convocatoria i ha perdut el temps.
  Els transparents de Compromis han amagat que els seus han denegat la subvenció.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari