Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 26 d’agost de 2016

L'alcalde de Tavernes va signar les dietes per quilometratge que assegura va cobrar per error

Hem vist a la premsa que el PP diu que el full de despeses tramitada per Jordi Juan tira per terra la seva versió que no es va assabentar del que havia passat perquè estava de vacances. L'alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, va sol·licitar personalment cobrar les dietes per quilometratge per compensar les despeses del seu viatge a Atapuerca tot i que va utilitzar un cotxe oficial de l'ajuntament. 

La petició de la indemnització per raó de servei, amb les despeses per desplaçament i manutenció, que va ser registrada al consistori porta la signatura de Joan, una circumstància que, segons va sostenir ahir el PP, desmenteix la seva versió que va ser un error. 

Joan s'ha defensat de la polèmica que ha comportat el seu viatge de tres dies a Burgos juntament amb dos edils i els seus familiars en què tota la tramitació de les dietes el va enganxar de vacances ia l'estranger, amb la signatura delegada, i amb un secretari substitut. 

Una de les anomalies denunciades pel PP és que Joan va cobrar dietes per quilometratge per valor de 239 euros tot i que es va desplaçar amb un vehicle oficial. 

Una multa de trànsit per excés de velocitat, que també es va carregar a l'ajuntament, va cridar l'atenció dels populars de Tavernes, que segueixen sense veure clares les explicacions del diputat de Compromís. 

La veritat és que el document al qual ha tingut accés aquest diari revela que el tràmit d'aquestes dietes va ser formulat pel propi Joan amb data del 19 de juliol, abans del mes de vacances agafades per l'alcalde. A la sol·licitud, Joan va marcar amb una ics la casella de «Vehicle propi. Despeses de Quilometratge »i va afegir la dada de 1.262 quilòmetres. La distància (anada i tornada) que separa València de Burgos. Aquesta quantitat de quilòmetres multiplicada per 0,19 (la xifra estipulada que cobreix la despesa en gasolina i el deteriorament del cotxe) dóna com a resultat 239,78 euros. Per manutenció, va passar dos dietes i mitja (133, 35 euros). En total, 373 euros que tal com va informar aquest diari li van ser abonades el 28 de juliol. 

L'alcalde va iniciar la devolució donis les dietes per quilometratge el 18 d'agost, el mateix dia en què el PP municipal va fer pública la seva denúncia. La portaveu del PP a l'Ajuntament de Tavernes, Eva Palomares, ha indicat que el full de despesa desacredita la versió de Joan i es va mostrar convençuda que si el seu partit no hagués denunciat les irregularitats el més segur és que la devolució no s'hauria produït. . Per als populars de Tavernes continua havent molts dubtes sobre aquest viatge, com ara, tot el que té a veure amb la comitiva que va viatjar a Atapuerca. En concret, es va preguntar pels motius pels quals la regidora d'assumptes socials no va aparèixer en cap de les fotografies divulgades per l'ajuntament i tampoc ha passat cap dieta. La seva presència va ser ocultada fins dimarts passat. «Qui va ocupar l'habitació individual?», S'ha preguntat.

Font d'informació: el levante -EMV

2 comentaris:

  1. I quan va anar a Valverde de Burguillos ho va pagar de la seua butxaca o va cobrar quilometratge i dietes?

    ResponSuprimeix
  2. ES PILLA MES PROMPTE A UN MENTIROS QUE A UN COIXO.......eixa frase hem sona

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari