Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 d’agost de 2016

Les oques i els ànecs del Parc del Llac

Uns veïns del parc del llac ens han preguntat per què han llevat les oques i els ànecs del Parc del Llac per a ubicar-los en este xicotet estany situat a la torreta.  

Els veïns es queixen i diuen que aquest nou espai no és l'entorn adequat per a ells, ja que ni entren a l'aigua ni tenen l'espai lliure que tenien abans. Ara els animals es troben desubicats i busquen desesperats aigua per beure dels sistemes de goteig dels horts del costat. També ens esmenten que va ser un espectacle lamentable la recollida dels animals per a transportar-los al nou destí.

Nosaltres no en sabem la resposta d'aquest canvi, sols que ha estat una decisió unilateral del govern local de Compromís. 
Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:6 comentaris:

 1. Altra mostra del poc respecte que tenen els de Compromís per els animals. Ara els ha tocat sufrir a les oques i els ànecs del llac i a les tenques del ullal i en festes li tocarà als bous.

  ResponSuprimeix
 2. Qui pagarà els desperfectes en el goteo que puguen fer estos pobres animalets?

  ResponSuprimeix
 3. Com poden viure en eixe clot d'aigua bruta? Estaven molt millor en el parc de la Goleta. Com han pogut portarlos a eixe lloc tan fatal?

  ResponSuprimeix
 4. PER FAVOR, QUE EL PORTEN AL PARC!!!

  ResponSuprimeix
 5. Les oques foren introduides artificialmen en un entorn que no es el seu, igual que estan ara. L altra solucion hauria sigut portar les a una granja. Les oques deixaven molta merda al llac, i ara la deixen a la torre, pero si es vol revaloritzar el llac tenien que anar fora d alli. Passara com les tortugues, que no estan al seu entorn, es una especie invasora i han d anar fora d alli, com deurien anar fora de totes les zones humides del terme. A mes, destrosaven els nius dels patos(que si es una especie d aci) i es menjaven els ous. Comentar sense saber es molt facil, pero clar, tot es polititza en este poble. I altra cosa, les oques a la torre si tenen aigua, altra cosa es que vagen a buscar la a altre lloc.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari