Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 11 d’agost de 2016

Menys fotos i medalles... i més fets!

Hem vist a les reds socials moltíssimes queixes respecte al Govern Local de Jordi Juan. Els veïns es senten enganyats per Compromís i no tenen cap pudor en mostrar-ho. Prova d'això són els nombrosos comentaris publicats als perfils de facebook, i que estan ben carregats de raó. Com compendreu, no podem transcriure'ls tots, però vos en deixem un de AMS, que resumeix en poques paraules, el que heu manifestat la majoria:

1. Un any més, l'avinguda queda inundada a causa de les pluges. I ja van 5 anys de govern on el que es fa es mirar enrere i buscar culpables, així com adoptar mesures INSUFICIENTS per a abordar aquest problema (com s'ha pogut comprovar hui). Fins quan? Massa parlar i poc actuar, els veïns de Tavernes exigim una solució ja, que ja van prou anys amb el mateix problema. A més, comentar que hi ha cases i comerços on l'aigua ha entrat dins, degut a que els cotxes passaven i passaven. Sí, s'ha tallat l'avinguda, quan ja havia parat de ploure i sols en un sentit, perquè en l'altre han ficat una valla i ha durat 5 minuts... No volem més paraules, volem fets, solucions a este greu problema.

2. Fa uns dies ens despertem amb la notícia que es celebraran bous a Tavernes, en plaça. On estan aquells dies on presumieu d'una ciutat lliure de maltractament animal? S'heu oblidat? Bé que vàreu denegar els permissos als circs a Tavernes, què passa, que els permissos per a celebrar els bous són especials... Ah no, és que els vots de la penya taurina són importants, i els dels circs no... Serà indignant veure un espectacle tan vergonyós a Tavernes aquest any. A banda del llenguatge sexista i masclista del cartell, que s'han lluit també... VERGONYÓS.

Bé, menys buscar la foto, menys penjar-se medalletes, i més fets.

1 comentari:

Escriu el teu comentari