Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 d’agost de 2016

Per què no paga l'Ajuntament els 100 € dels llibres?


Ja estem a l'agost, els pares i mares d'alumnes de Tavernes ja han comprat o encarregat els llibres de text per al curs 2016-2017 però l'Ajuntament encara no els ha pagat els 100 euros del segon pagament del programa Xarxa Llibres aprovat per l’Ajuntament.

Este pagament s'havia de fer efectiu en acabar el curs escolar després d'haver entregat els llibres i el material curricular i sempre que estos llibres i material estiguen en un estat adequat per al seu ús.

Ha acabat el curs escolar 2015-2016, s’han entregat als llibres, s’ha entregat el material, falta un mes per començar el curs escolar 2016-2017, els pares i mares ja estan pagant als llibres i el material per al nou curs però l'Ajuntament encara no ha pagat els 100 euros del segon termini del programa Xarxa Llibres.

Per què no paga l'Ajuntament els 100 euros?

Que pague ja els 100 euros que deu!!

9 comentaris:

 1. Per què fan mesures populistes i després d'aconseguir els vots ja vorem com es paguen! compren a la gent

  ResponSuprimeix
 2. Que paguen el que deuen. Els de Compromís sempre en contra de la educació. Fent patir als pares que no poden comprar llibres mentre gasten en coses que no son tan importants.

  ResponSuprimeix
 3. Si si. Que paguen ja els 100€ que son nostres. Menys populisme i que paguen el que deuen als pares i mares d'alumnes de Tavernes.

  ResponSuprimeix
 4. No paguen perquè #RescatenAlsAmics. Eixa és la veritat

  ResponSuprimeix
 5. A que esperen per a pagar? No tenen cap excusa per no fer-ho.

  ResponSuprimeix
 6. Respostes
  1. A mí no mhan pagat tampoc! Sera que tu seras de Compromis i tho paguen quan toca per fidelitzar jajjahjj

   Suprimeix
 7. No es l'ajuntament qui ho ha de pagar, és conselleria.Este any s'ha tramitat als colegis no a l'ajuntament i alguns colegis del poble ja ho han rebut fa dies. Tot depen de quan ho tramitara cada colegi. No vullgau confondre al personal en coses que no són certes.Gràcies.

  ResponSuprimeix
 8. Que paguen els de Compromís!!!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari