Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 d’agost de 2016

Pròxima parada: Tavernes-Borderia
En el darrer ple es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics presentar al·legacions a l’estudi Informatiu de la Línia Ferroviària València-Alacant, més conegut com el Tren de la Costa. El projecte suposaria un gran avanç de comunicació entre València i Alacant mitjançant un nou traçat ferroviari per la costa, la qual cosa, milloraria substancialment el temps de recorregut entre ambdues ciutats.

A més a més gràcies a esta millora hi hauria més facilitat per a desplaçar-se des d’altres ciutats, facilitant així, més turisme a la nostra comunitat.

Tavernes de la Valldigna també està afectat dins d’este projecte dins del Tram 0 i Subtram 0.3, entre els termes de Cullera i Gandia. En la proposta d’estudi s’inclou en este tram la duplicació de l’actual línia València-Gandia.

És per això que els tècnics municipals han elaborat un informe on detecten els actuals problemes que sofreix la nostra població en l’actual traçat i que s’han inclòs en les al·legacions aprovades per tots els grups municipals de l’ajuntament. Les esmentades al·legacions són:

-Proposta de fer el nou desdoblament a la part Oest, donada la situació de les infraestructures ja existents: 2 pous de captació d’aigua potable que abasteixen l’actual nucli urbà i els futurs desenvolupaments urbanístics previstos en la platja (en el PGOU i nova estació depuradora). Més avant, després de l’estació i fins a Xeraco ja es podria fer en la part Est.

-Eliminació dels 4 passos a nivell existents:

-Camí del Pont del Creuer

-Camí de la Sèquia de la Bova

-Camí del Badell (Nord)

-Camí del Badell (Sud)

-Permeabilització del nou traçat per a evitar “l’efecte pressa” com a conseqüència de les 3 barreres artificials que tenim al nostre terme: l’AP7, la N-332 i el traçat ferroviari de Rodalies València-Gandia.

-Desdoblament de “l’apeadero” per a vincular-lo en el nou sector de la platja previst al sud de la carretera CV-603. Instal·lació d’un pas elevat per a connectar ambdues parts.

-Millora de l’estació de Tavernes en accessibilitat, coberta exterior, encreuament de les vies i itinerari de vianants de l’encreuament de vies.

Totes estes al·legacions ens pareixen necessàries però perquè Compromís no ha aprofitat per a afegir la seua idea que portava en el seu programa de dur l’estació del poble a Borderia? S’enrecordeu? Un nou incumpliment del programa?

10 comentaris:

 1. Jajajaj és de veres!! no aproximen l'estació a Borderia!! mira que ara ho tenien a huevo!! MENTIDERS!! Cumpliu el programa pel que us votà la gent!! Quant de fum veneu.... ja es donarà compte la gent del fum que veneu ja...

  ResponElimina
 2. Una proposta de programa de brindis al sol com totes les que fa Compromís. Però ahí eren ningú i quedava bé fer propostes marcianes que no anaven a complir. Ara que governen són más de lo mismo, funambulistes

  ResponElimina
 3. Propostes marcianes... Jajaja.. que bo. No parlem de les propostes marianes, no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Noooo parlem de propostes marcianes fetes amb valentia!!jajjaj perque vamos la proposta fa riure pero com!! Jajjaj

   Elimina
  2. Igual que argumentes respons, que calitat tens. Propostes marianes, marianes. Que mos expliquen el saqueig a la bustia de les pensions... Propostes marianes. Les que no dius i fas. Propostes marianes. Pagar extres a funcionaris que tenen plans de pensions privats amb fons de pensionistes públics... PROPOSTES MARIANES.

   Elimina
 4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. Compromis ha deixat pasar una oportunitat historica per Tavernes.
  Tots els vaem votar perque portara la estació a Borderia i ara ens han traicionat.

  ResponElimina
 6. Ni estacio a borderia ni pista d'atletisme com a obres llamatives que oferien.

  ResponElimina
 7. Vaja idea, vaja. Es creuen supermans o què?

  ResponElimina
 8. Sempre li tiren la culpa al PP, 5 anys de govern i no saben ni on tenen la ma dreta i Gracies al PP en este poble sa fet alguna cosa. El que no entenc es com el poble deixa que en els diners que ha costat la piscina, l escoleta de la platja, etc... Es consentisca que no estiga utilizant-se, quin desastre de governants

  ResponElimina

Escriu el teu comentari