Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 26 de setembre de 2016

Calendari escolar del curs 2016/2017

Vos adjuntem el calendari escolar per aquest curs 2016/2017. Què vos sembla? A primer colp d'ull observem que està fixada festa escolar el dia 9 de desembre (collins quin pont...) però per contra el 20 de març no és festa com altres vegades (després de sant josep, enguany els xiquets no cal que veguen les cremades de les falles). En la determinació de les festes què preval? L'interés dels menuts o dels majors? Jutgeu vosaltres mateix.

7 comentaris:

 1. Efectivament, els xiquets en edat escolar tenen que assistir a la cremà de les falles infantils i després a dormir. No tenen ninguna faena a partir de les 11 de la nit anant mirant cremades falla darrere falla.
  Si que fareu bons pares i donareu bons exemples, sí.

  ResponSuprimeix
 2. Les festes escolars son per als mestres. Els alumnes i els pares i mares no importen.

  ResponSuprimeix
 3. Perdona, anonim de les 9:40, primer que res no tens xq jutjar si som bons o menys bons pares, xq no sols les falles es cremen a les 9 per a xiquets de 5 anys, l edat escolar pot arribar fins 18 anys aixi que, el resumen es que, quan hi ha una festa tan popular per als valencians com son les falles per a nos altres, el govern ha de pensar que tota la gent del poble gaudisca de la festa. A tu igual que als qui han fet este calendari se us ha vist el plumero!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Penses realment que el govern fa el calendari escolar? Professors, tècnics municipals, AMPA, consells escolars... Quina ximpleries es lligen

   Suprimeix
 4. Eixes festes qui les posa? Qui decideix els dies ?

  ResponSuprimeix
 5. que mal cau el 6 i 8 de desembre enguany :-(

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari