Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 3 de setembre de 2016

Canvi en la programació de festes

L'Ajuntament avança a demà la cercavila pels carrers engalanats.

La cercavila pels carrers engalanats es celebrarà demà diumenge dia 4 i no el matí del dijous dia 8 com estava anunciat. Un canvi de data que entenem molt encertat.

A qui se li havia pogut ocórrer programar la cercavila pels carrers engalanats un dijous laborable al matí i amb els xiquets i les xiquetes a classe? Com es pot desconèixer tant les festes de Tavernes? No sabia la regidora de festes que els xiquets i les xiquetes són els protagonistes dels carrers engalanats i que si ells no estan no hi ha festa?

Al final Compromís ha hagut de rectificar. Compromís ha hagut de canviar el programa de festes abans de la presentació del libre de festes d'enguany. Les festes ja no duren 4 dies com el govern de Compromís va anunciar.

La visita als carrers engalanats es farà definitvamente demà diumenge dia 4 a partir de les 10.15 hores des de la Plaça Major.

Enguany, els carrers de que s'engalanaran són el carrer La Barca, Calvari, Papa Joan XXIII, Església, Simat, Alacant i Sant Antoni. Pocs carrers per a una festa tradicional que el govern de Compromís no sap ni potenciar ni apreciar.


3 comentaris:

 1. Pocs carrers eixes son les festem que volem? I el prego de festes no el fan, clar no hi-han festes

  ResponElimina
  Respostes
  1. O siga, que per a tu les festes es resumixen en tindre molts carrers engalanats (o siga, tallats durant una setmana) i el pregó? Tan fotut les festes pues... Asimilau, no obstant pensa que la realitat que vius, per sort, no es la mateixa en la que vivim la resta de les persones. Vamos, que encara que vullgues prefabricar opinions, la gent pot arribar a pensar que sí, estem en festes (i existixen en el pla material)...

   Elimina
 2. Propose que el jurat no siga polític, ni familiar de polític ni amb parentesc del polític.
  Que informen per qui vullga apuntar-se com a jurat. I si és del poble del costat més neutre encara.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari