Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 1 de setembre de 2016

Concentració antitaurinaDurant les últimes setmanes hem intentat convèncer per tots els mitjans possibles als responsables polítics de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (València) de que no signaren la declaració favorable que permetrà el linxament dels bous al carrer durant les dos primeres setmanes de setembre.

Per desgràcia, tot i que el ple de Tavernes va votar a favor d’una moció que declarava la població lliure de maltractament animal i de la consulta ciutadana que va demostrar que menys del 5% de la població demanava bous al carrer, el fervor taurí de Compromís per Tavernes permetrà un any més que bous i vaques siguen maltractats durant les festes patronals, posant també en risc les vides de les veïnes i veïns de la població.

Per això hem decidit concentrar-nos el proper dissabte 3 de setembre davant de l’ajuntament de Tavernes per mostrar el nostre rebuig al maltractament animal i a les mentides i manipulacions polítiques que ens volen fer creure que l’ajuntament no té cap responsabilitat en esta nova edició de linxament públic d’animals.

Vos esperem a totes i tots el dissabte a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament de Tavernes. Per unes festes sense maltractament animal. Per una Valldigna lliure de tortura.


24 comentaris:

 1. Bon acte per l'inici de les festes.

  ResponSuprimeix
 2. Bona acció, fa falta més gent com vosaltres!!!. Endavant i a lluitar per a q no hi haja tortura.

  ResponSuprimeix
 3. Insistixc ja que ningú em contesta... Com es que ara el PP de Tavernes es posa tan en contra del 'linxament' quan mai seu havien plantejat en les seues legislatures? No ho entenc la veritat...
  Que algú meu explique perque no ho entenc...

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Que ara governa el pp o compromís? El pp ara res té a veure, es decisió de qui ARA està governant.

   Suprimeix
  2. No estem dient que el PP tinga algo a veure... Torna a llegir la pregunta...
   Només voldriem saber quina es la postura oficial del PP, perque o bé han cambiat de idea i ara son antitaurins o només estàn fent demagògia barata del mercadillo, es un dubte que tenim la gent del poble...

   Suprimeix
  3. Demagogia barata. Pareix que anar contra Compromís és mes important que la ideologia.
   Som taurinos, sempre i quan no ens interessa anar de la part dels altres. Ho senc pero eixa impresio doneu al poble.

   Suprimeix
 4. Com a espanyol i amant dels bous em pareix una actuacio molt mala i mes encara que aci en este diari els facen propaganda quan sempre el PP ha estat a favor de la nostra festa nacional. Això nomes fa que ajudar a l'extrema esquera i que els espanyols perdem les nostres esencies i els valors de la patria i les nostres tradicions.
  Mes val que vagen a fer manifestacions en contra dels bous en els pobles on ells manen i que també fan bous. A vore quan fan manifestacions en contra en Simat, o Barxeta per exemple on tenen l'alcaldia.
  A vore si s'enteren que en Simat de la Valldigna, es alcalde Víctor Mansanet, d’EU, i fa i paga els bous amb diners de l’Ajuntamen.
  Josep Rafael Marí i Mollà, d’EU, forma part del govern d’Alfara del Patriarca i és regidor de cultura i celebra bous.
  Francisco Javier Descalzo Heras, del grup municipal EUPV-EVPV-ERPV-AS:AC, forma part del govern de la Pobla de Vallbona, localitat on fan bous. Mai no s’han oposat als bous.
  Vicente Mahiques Margarit, del grup EU-ERPV, es l’alcalde de Barxeta que fa bous i els paga dels diners de l’ajuntament.
  Valentín Mateos Mañas, d’EU, regidor de Silla de Territori, Urbanisme i Infraestructures, i Cultura i Memòria Històrica, permet que al seu poble facen bous.
  Manuel Clemente Silla i Jacobo Morales Sanchez, d’EU-Verdes que estan governant en Xiva, permeten i no diuen res dels bous al seu municipi.
  En Serra, fan bous i el regidor d’EU mai sa queixat pels bous al carrer del poble.
  Que se'n vagen allà on manen a fer les manifestacions.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No es qüestio de qui mana ara, es simplement la vostra falta de coherencia ideologica, les vostres contradiccions entre el que dieu i feu (feu per tant penseu), el vostre oportunisme, la vostra usura... En fí, torna a recordar qui mana ara, va....

   Suprimeix
 5. No enteneu que el cartell i la nota la envien els convocants de la concentració antitaurina?
  El Diari publica la nota enviada com moltes altres que rep.

  ResponSuprimeix
 6. Hem d'omplir la Plaça Major per mostrar altra vegada que no volem Bous a la Vall.

  ResponSuprimeix
 7. M'agraden els bous,les falles,la setmana santa,els pasodobles,el fútbol,les cançons valencianes,la carn bona i ben feta,parlar en Valenciá i en Castellá,les banderes valenciana i espanyola,la paella,les coques cristines,i moltes mes coses.
  Tindre que anarmen del meu poble ?

  ResponSuprimeix
 8. El anonim sa deixat el poble de Puçol on EU també mana i fan bous al carrer. EU fan en altres pobles lo que no volen que fem en Tavernes. Que prohibixquen si s'atrevixen on manen.

  ResponSuprimeix
 9. Crec que aquest diari infoma de les coses que pasen a Tavernes, igual que van publicar el cartell de bous, ara publiquen el de la manifestació antitaurina. En pareix molt bé

  ResponSuprimeix
 10. Se lo tindrieu que fer vore aixo de fer propaganda de la gente radical y en contra de'ls bous. Viva España i els bous.

  ResponSuprimeix
 11. Pues la manifestació no està en el programa de festes

  ResponSuprimeix
 12. Segur que la Cotorra manipulaora no informa res de la manifestació com no publica res contrari a Compromís ni contrari a l'alcalde de les multes i els hotels.

  ResponSuprimeix
 13. Demà estarà plena la Plaça.... de Bous.
  Segur que hi ha 10 vegades més gent als Bous que a la manifestació.
  I és que Tavernes és majoritariament Taurina.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I una caca de vaca... (veus, jo tambe se contar acudits) Com a salvatge que ets, està molt bé que tagraden les savajades... Això si, no mos claves al altres al teu sac, perque no es veritat. Puc assegurar-te que la grandissima majoria de Tavernes, ni va, ni li agraden i per supost no volen bous a Tavernes.

   Suprimeix
 14. I per a quant la manifestacio Antifalles (borracheres, pizarrades, destrosos.....)

  ResponSuprimeix
 15. Un exit la concentració.
  Molta més gent que l'any passat.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari