Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 20 de setembre de 2016

El PP demana a Oltra que reprove públicament a l'alcalde de Tavernes

Hem vist a la premsa que la portaveu popular a la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, ha reclamat a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, que "per coherència amb el seu propi discurs" reprove públicament a l'alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat autonòmic de Compromís, Jordi Joan.

Segons un comunicat del partit, la reprovació de Joan és encara més important després de l'obertura de diligències de la Fiscalia Anticorrupció, per presumptes delictes de malversació, prevaricació i usurpació d'estat civil relacionats amb el viatge realitzat el passat estiu a la localitat d'Atapuerca. "Seguim esperant que, per coherència, Mónica Oltra es pronuncie públicament sobre si li sembla lletja o no l'actuació del diputat autonòmic Jordi Joan, ja que, seguint les seves pròpies paraules, la decència no la marquen els tribunals, la marca l'ètica pública" , ha manifestat Contelles. Segons la portaveu, "lamentablement, les línies de la decència i l'ètica, que tant li agrada subratllar la vicepresidenta del Consell, desapareixen quan els implicats són del seu propi partit". Així mateix, Contelles s'ha preguntat "en quin lloc queden l'alcalde, els regidors i l'assessor de la diputada provincial de turisme, tots membres de Compromís, que van participar en el viatge després de declarar Oltra que" les persones que no saben ponderar que els diners públic no està per al plaer personal no tenen lloc en la vida pública ' ". 

"Una vegada més, Mónica Oltra i Compromís, apliquen sense rubor la doble moral i la seva doble vara de mesurar. Critiquen i pontifiquen sobre les actuacions dels altres partits, mentre consenten, justifiquen i tapen les vergonyes dels seus companys de partit", ha criticat.

Els populars han recordat que va ser la denúncia presentada pel PP la que ha provocat que la Fiscalia Anticorrupció investigue el viatge de l'alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, acompanyat per la seva família, dos regidors, l'esposa d'un d'ells i un assessor de la diputada provincial de turisme, Pilar Moncho, a la localitat burgalesa d'Atapuerca el passat mes de juliol. 

La Fiscalia investiga si tots ells van poder haver comès un delicte de malversació per haver utilitzat per a un viatge de caràcter oficial mitjans públics i privats, en aquest últim cas amb rescabalament de les despeses de quilometratge, per al desplaçament, al costat dels seus familiars, a un viatge suposadament oficial. 

La denúncia considera a més que el regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, va poder cometre un delicte d'usurpació d'estat civil a identificar-se a si mateix com el conductor d'un vehicle que ha comès una infracció de trànsit, sabent que el conductor era en realitat l'alcalde.

Font: las provincias

http://www.lasprovincias.es/agencias/valencia/201609/19/pide-oltra-repruebe-publicamente-773116.html

1 comentari:

  1. Oltra tindria que obligar a que Jordi dimitira.
    La situació és insostenible.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari