Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 30 de setembre de 2016

Enviar queixes a Diari de Tavernes funciona de nouSembla que hi ha un canvi important. Miren l'abans i el després  de l'Ullal Gran. El veí que va fer la denúncia ens envia ara com ha canviat este paratge des que denuncià el seu estat a El Diari de Tavernes.

Una volta més sembla que funciona denunciar a El Diari de Tavernes. Us agraïm la vostra col.laboració per millorar Tavernes. Recordem el correu per fer propostes eldiaridetavernes@gmail.com.4 comentaris:

 1. Tota pedra fa paret, però també tenim una linea verda per a incidencies. No se si amb este cas tambe haver-ha funcionat, pero jo he comunicat diverses incidencies en la linea veerda i ho han solucionat de seguida.

  ResponElimina
 2. No es plantejeu, així a lo loco, que pot ser siga no per la vostra "aportació" si no que realment estiga planificat en les tasques de l'Ajuntament i vosaltres s'adjudiqueu el mèrit (interessadament) i voleu quedar com a que sou la "monda lironda"??...no se tal volta, o serà una estupidesa?...jajajaja mare meua quin nivellet tenim a este poble.

  ResponElimina
 3. Planificació?? No fases riures.
  Estos van a bot de matoll i a colp de denuncia en premsa i diari

  ResponElimina
 4. Si, si, gracies als governants del moment, un nivell cutre que dona pena!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari