Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 27 de setembre de 2016

Jordi Juan NO va votar en contra de l'adjudicació de la piscina coberta


El 8 d'abril de 2008 l'ajuntament va acordar l' adjudicació de la piscina coberta amb 15 vots a favor (PP + PSOE + EU), 2 abstencions (BLOC) i cap vot en contra.

Ara va i resulta que després de molt de criticar l'adjudicació de la piscina, molt de dir que l'estudi econòmic finacer donava un zero a l'empresa adjudicatària, moltes declaracions contra l'anterior govern però la veritat és que Jordi Juan, actual alcalde de Compromís de Tavernes, no es va oposar a l'adjudicació de la piscina coberta.

Va succeir en el ple del 7 d'abril de 2008. Jordi Joan era regidor del BLOC i no es va oposar a l'adjudicació de la Piscina Coberta a la UTE PROMOCIONS METROVAL, GENT URBANA i MADERPARK 2000.

Esta és la intervenció de Jordi Juan a l’acta de l'esmentat ple: 

"Ací és tracta d'escollir l'empresa concessionària de la piscina. En principi hi ha dos propostes; a la comissió vaig votar a favor de la proposta del govern, de l'UTE entre tres empreses. El motiu era perquè esta piscina incorporava spa balneari urbà, que nosaltres sempre havíem reivindicat, a banda del pàdel. Ara bé, una vegada he llegit l'informe d'intervenció, en comissió és va dir que era ambigu l'informe; jo me'l vaig mirar i crec que és prou clar, amb dues empreses a l'estudi economicofinancer, estan molt malament valorades, sobre 8 punts, FCC i Aquàlia te 2 punts; però l'empresa al que és proposava fer la concessió té zero punts, és a dir, esta empresa l'únic que ha fet és copiar l'estudi de viabilitat que havia fet la interventora; però, a més, el de 2006. Jo crec que en estes condicions, no s'hauria de fer una concessió, per això crec que s'hauria d'exigir a les dues empreses que feren un estudi economicofinancer que jo considere importantíssim; però crec que amb un zero sobre huit punts no s'hauria de fer la concessió.”

Després de esta intervenció al ple Jordi Juan es va abstenir en la votació. O siga; Jordi Juan va passar de votar a favor en comissió a dir que no havia de adjudicar-se la piscina per acabar abstenint-se. Tot un exemple de coherència.

Jordi Juan primer va votar a favor en comissió perquè la piscina incorporava spa, balneari urbà i padel, després diu que no s'hauria de fer la concessió per acabar abstenint-se.

Per què volia Jordi Juan una piscina amb spa balneari urbà i pàdel?

Per què va votar Jordi Juan en comissió a favor de l'adjudicació de la piscina ?

Per què es va abstenir Jordi Juan a l'adjudicació de la piscina coberta?

Per què no va votar Jordi Juan en contra d’una concessió que ara tant critica?

Tan important és l'spa i el pàdel per Jordi Juan?

En 2008 Jordi Juan no va voler oposar-se a l’adjudicació de la piscina coberta i ara es dedica a criticar esta adjudicació per uns motius que desconeixem.

Moltes contradiccions i molts interrogants de l'alcalde Jordi Joan, de Compromís, que no tenen lògica ni sentit.

6 comentaris:

 1. En un conegut blog afí a Compromis-Podemos titularien: "Jordi Juan NO va recolzar la piscina doncs tenia idea de viure a València". O no ho posarien així? No sé. M'estic embolicant.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Embolicat, embolicat. Igual se te fa la pitxa un lio.

   Suprimeix
 2. Cada dia em sorpren mes l'alcalde.

  ResponSuprimeix
 3. En tal de dur la contra al PP, Jordi Juan li pega totes les voltea a les coses que facen falta, tot menys pensar en el poble que realment es pel qui ha de mirar els interessos

  ResponSuprimeix
 4. Jordi es una veleta. Va cap on bufa el vent. Per no fer faena fa lo que fasa falta. I com viu en Valensia li dona igual que tingam o no tingam pisina.

  ResponSuprimeix
 5. Tindrieu que traure les declaracions del Jordi quan era regidor. Segur que trobareu moltes contradiccions. L'alcalde que no era un jornaler de la política, que no ixiria de Tavernes o que no volia ni xofer ni escolta te moltes contradiccions en el seu curriculum i tindriem que saberles.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari