Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 6 de setembre de 2016

L’ajuntament ens ha cobrat tota la contribució de 2016 i en 2017 la pujarà altre 8%


L'Ajuntament de Compromís ja ens ha cobrat tota la contribució urbana de 2016. Jordi Juan, de Compromís, ens ha tornat a pujar la contribució casi un 2%. Este any paguem casi un 2% més d'IBI de la nostra vivenda i la pujada de l’any que vés serà brutal. Jordi Juan ens apujarà la contribució aun 8% més encara.

Molt de dir els de Compromís que han baixat l'IBI però ací cada any paguem més impostos i tenim menys serveis i són de pitjor qualitat.

I ara ve el millor de tot. Resulta que l'Alcalde no paga contribució ací, no paga contribució a Tavernes com ho fem els veïns i les veïnes de Tavernes. L'Alcalde paga la contribució a València que és on viu i on té la vivenda.

A l'Alcalde aleshores, no li importa que puge la contribució ací a Tavernes perquè ell no la paga a Tavernes. Jordi paga la contribució a València i la seua butxaca no pateix estes pujades com nosaltres.

5 comentaris:

 1. Altra pujada de la contribució? Però si no fan res que no siga pagarse multes, hotels de luxe i viatges.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No et dones conter que la ortografía i el vocabulari que utilitzes et delata, el 80% dels comentaris d'aquest pseudo-noticiari propagandistic del PP els fas tu... I sí, ho sé...

   Suprimeix
 2. Este tío es mes falsa que laigua de cudiola que la porten a camionaes per que allí no hia no tenia que baixar les contribusions

  ResponSuprimeix
 3. Les majories absolutes sempre son roïns. Tant si son de dretes com d'esquerres. Xq... a tot això... estos d que son d dretes o d'esquerres?

  ResponSuprimeix
 4. Abans de festes ens han buidat els compters de banc.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari