Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 de setembre de 2016

Més del 80% han dit que NO li agraden estes festes

La resposta ha estat contundent. El 83'3% ha dit que NO li agraden aquestes festes enfront del 16,7% que diu que SI els agraden.

També vam preguntar per què votaven SÍ o NO i estes han estat algunes de les respostes:
No. Perqué son una KK.
No. Perqué no fan res de bo.
No. Perqué falten coses i dies.
No. Perqué s'han suprimit actes de forma innecessària i s'han condensat la resta fent impossible poder acudir a tor
No. Perqué massa actes en pocs dies
No. Perqué mai fan res de bo i es limiten afer bous com sempre. La imaginació al poder. Almenys no posen orquestetes peró que les festes de un poble es limiten a paelles,disfresses i bous es molt trist,sempre el mateix. Peró be supose que en este poble coses com el teatre no triomfaran mai..
No. Perqué les festes haurien de ser plurals, per a tots, amb activitats de participació per segmentacio de publics a més a més d'aquelles activitats ja consolidades.
Sra. Regidora faça un programa de festes i no es dedique a concentrar en quatre dies les activitats que des de fa anys funcionen pel que fa a la participació del poble. Això es diu "apostar a caballo ganador" i jo em pregunte, on està el progrés del que se suposa un govern progressista?...amb majoria absoluta incapaç de fer cap proposta. Serà que es fa una política populista? Srs. del Govern municipal governar és proposar i decidir.
No. Perqué no ania ambient de festes al poble,mireu la fira que ha vingut,vergoños.Sempre fan rock,sempre la crahs que ya cansa y els bous este any es pagen.y el castell que fan una vergoña a la 1 de la nit....un desastre de festes.
No. Perqué estàn tots els actes importants massa junts. Les xarangues hagueren estat ideals fer-les el 3 de setembre
No. Perqué mal Repartit Uns Dies Res O Fluix Dies Motl Carregats.Xaranges Disfreses Mateix Dia, Desde Baixa A Festes Res De Res .En Fi Mol Mal Organisat.
No. Perqué no fan res, a part de les disfresses i les paelles
No. Perqué ha perdut la esencia. Recorde de molt petita la image de la reina de les festes, i sols volia ser major de edad per sero, ma fent gran y eixa tradicio sa perdut, per a mi no hi han festes sense eixe dia. De la coronacio de la reina
No. Perqué no han fet res de bo y ademes en el concert preguntareu qui voliem que vinguera al igual que als bous y en els bous si que eu cumplit la opinio de la gent y en la del concert no y eu portat soles per a "perroflautes" que no tots pero la majoria soles que fan mal " delicuencia" si respeteu la opinio de uns de altres també o teniu que fer perque tots som igual y aixo va encontra de un partit com compromis.
No. Perqué Mal organitzats
No. Perqué no son el que es va demanar en l'enquesta anterior!!
No. Porque no hacen nada nuevo,siempre son las mismas cosas sin interes por mi parte.Siempre lo mismo,Son aburridisimas y la gente solo tiene los toros(cosa que detesto como antitaurina).
No. Perqué hi ha maltracte animal i perque han fet tots els actes massa Junts podent haverlos separat en dos fins de setmana!
No. Perqué no han fet cas a la veu del poble i hi han bous amb maltracte animal i masclisme
No. Perqué vuic unes festes sense maltracte animaaal
No. Perqué el poble està mort i pareix que estiga montat per als polítics del partit
No. Perqué Han fet bous, han llevat dies de festa i són massa prompte.
No. Perqué això no són festes
No. Perqué Paelles xarangues i disfraços tot en apenes 24 hores. Una auténtica burrada.
I el festival de bandes? I els balls populares? I els variatets? I els cantantes del poblé?.......i ja pare
Si. Perqué on el millor que te el poble
No. Perqué esta tota la festa masa concentra en dos dies
No. Perqué els concerts per a quí són o van dirigits???
No. Perqué tot i l'opinió expressada pel poble en una consulta i la votació del ple de l'ajuntament que declarava població lliure de maltractament animal, este any de nou s'estan animals de forma pública per a la diversió d'uns pocs.
No. Perqué Massa apretat tot, no pots ser que el fin de setmana de la baixà no hi haja ni una misera berbena. Perdent algo com les festes del poble al final es pedra tot sentiment cap a ell. Hem reitere, dia de la baixà sense cap festa despres ... les festes es queden un poc insipides
No. Perqué POQUES ACTIVITATS Y EL CONCERT SEMPRE ES DE ROC (PODRÍEN CANVIAR). ADEMÉS ENGUANY NO HI HA CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA DE TAVERNES (PER QUÉ?).
No. Perqué el primer disapte te que ser el concurs de xaranges, dona molt de vida al poble durant tota la setmana. bars en terrases plenes i gent per el carrer.
No. Perqué o hi ha molta varietat per als joves. La música de vegades podrieu posar una discomobil. També les festes estan un poc mal repartides ja que tot es fa en 3 dies. Exemple: jo tinc institut dijous a les 16.00h. Per la nit concert "el qual jo no anire xq no magrada el tipus de musica pero si que ixire. El dia despres xarangues i per la nit disfreses (no descamsarem molt).
Si. Perqué La varietat d'actes està molt encertada per a tots els publics
No. Perqué no s'han respectat totes les tradicions (variatets, concert sinfònica en festes, entre altres) i no es respira olor a festes. El poble està des-il.lusionat. Em baixat al Crist i ahí ha quedat tot.... Ale! Fins el pròxim cap de setmana. Un poc trist, sincerament.
No. Perqué mentre hi haja maltractament animal seran una merda de festes. "Poble lliure de maltractament animal" Els collons de mongo.
No. Perqué per als dies que son apenes hi han activitats. I este anys no hi ha practicament fira
No. Perqué esta tot masa agrupat. Perque algunes activitats pera xiquets no están adaptades al horari escolar. I perque mols actes que a la gent mos agradava moltisim , no estan. Com : teatre pera els xiquets, variatets, ball popular i la banda de musica del poble.....etc
Son les festes mes roins que he vist
No. Perqué Falten activitats, carrers engalanats sols han durat diumenge, no hi ha ambient de festa
No. Perqué Crec que no están ben organitzades,heu permitit que facen bous.
No. Perqué No pots gaudir-les al estar sobreposat tot a 3 dies!!!
No. Perqué Son aburrides
No. Perqué Son una merda
No. Perqué No fan res de bo per als jovens
Si. Perqué Pk fan bous
No. Perqué no fan res interesant i si seguim aixi acabarem per no fer festes. I apart son curtisimes
No. Perqué no son com abans
No. Perqué Han llevat moltissimes coses divertides com els bous al carrer, teatres, balls populars, no hi han orquestes bones i poc d'ambient, a més, les fetxes no han sigut bones.
Si. Perqué per a fer-vos la contrària, no sé per què vosaltres ( els del PP) voleu fer el que vos done la gana soles per a que jordi abdique... i opine meravellosament de les festes per a la vostra informacio, molt millor que quan estaveu vosaltres
No. Perqué Han començat molt prompte, el primer cap de setmana de setembre, avançant el final de l'estiu a la platja i a mes crec q el acte de les xarangues, s'hauria d'haver fet el primer dissabte de festes com s'ha fet sempre, no el mateix dia de la nit de les disfresses i un dia despres q les paelles.
No. Perqué Volen acabar amb les festes del poble
No. Perqué Unes festes molt mal organisaes la regidora ni idea d organisar féstes
No. Perqué Tot junt en un grapat no es fan les coses, paelles
xaranfes i disfresses en dos dies, mae deu senyor santa. Jordi vaig confiar en tu i las pegat a ran de manec
No. Perqué Pense que l'organització no està adequada, no es pot fer les paelles un divendres i el dissapte de mati a les 9 les xarangues i per la nit difresses es una locura
No. Perqué El cap de semana de la baixada, podria haver estat aprofitat per a les xarangues i eixina a l'endemà de les paelles podríem descansar un poc i no estaria tot tant compactat.
No. Perqué El disapte de la baixada haver fet algo de festa per a la nit
No. Perqué Perque lo que hi ha esta tot massa concentrat I els actes tradicionals del poble no es fan en festes , es fan fora la setmana de festes . Crec que el canvi no ha sigut per millorar si no per dir que en fet un canvi .
No. Perqué No apeteix participar en res del q tenen programat,ni tampoc com estan organitzades
Si. Perqué perque les trove de lo mes variades dins de un presupost tant auster, enguany, pense disfrutarles.
No. Perqué Perque no estan disenyaes pal poble
No. Perqué Les festes ni son festes ni res para un desastre
No. Perqué Ni els dies ni la planificacio dels distints actes ni el respecte per el comerc ni per la gent que preten disfrutar de la platja, entre altres coses..., son motius per a no estar d'acord en les festes .
Personalment, no m'agraden
No. Perqué 2016 Enguany masa pronte. I es molt poca varietat.
No. Perqué Aburrides i atotx no mos agra el rock sempre igual
No. Perqué Heu juntat dos de les festes millors en un mateix dia xarangues i disfresses i després del dia de les paelles....tot ahi ben mesclaet i ben apretaet....no vaja a ser que ens falte temps. Ah,no! Què temps es lo únic que tenim en la vida.......què llàstima!!!
No. Perqué han sigut frut de un intent de fer les festes en unes votacions, al fi i al cap son un desastre, xk la pregunta es xk han de estar els carrers tallats si no estem a festes patronals, pases x els carrers i no nia ningu al carrer fins a la nit? no hi ha cap tipus de programacio fins dijous, i el mes important de tot les coses que es feien aquest cap de setmana san aplaçat o directament suspés, ejemple el concert de SIUM. En definitiva una poca vergoña per part del govern municipal.
No. Perqué Per desorganitzades, massa prompte, faltes de coerència.
No. Perqué Perque no son les festes de el meu poble anomenat Tavernes de la Valldigna
Son mes bé un desproposit on el poc trellat en tots els sentits es l'unic que destaca, en quant a actes i dates, fins al punt que així aconseguirem en poc de temps estar avergonyits de les nostres festes.
Qualsevol poble amb un mínim de tradició i sentiments, no es plantejaria tots aquestos canvis i barbaritats.
Es un mal síntoma, i denota que no tenim identitat pròpia.
A mes crec mes lògic la quantitat de dies com els nostres avantpassats van establir.
Les dates i la durada de les festes deu ser la de tota la vida, des que existeixen les festes.
Ara on anem?
cap a festes de borratxera i comprimides en 2 -3 dies.
Crec que el model de festes de sempre es molt mes plural i amb mes sentit comú.
Eren festes participatives, de convivència,culturals, etc....
on hi habien actes de tota mena i per a tots els gusts.
Sincerament.....crec que no hi ha color.
A mes amb tots aquests plantejaments el que fem es enfeblir mes totes les nostres arrels i sentiments.
Deixem-nos estar ja de una de tants plantejaments i treballem per millorar els costums i actes que ja tenim de molts anys d'història , i ens sentirem mes orgullosos de les nostres festes
Gràcies
No. Perqué no hi ha res, menys mal que hi han Bous a la Vall
No. Perqué no valen res, les de Benifairó segur que van ser millors que estes
No. Perqué No hi ha res de bo.
No. Perqué No ha complot en el que ha dit
No. Perqué El dissabte dia 3 no hi havia res i podrien haver fet el concert eixe dia ja que la gent treballa entre setmana. A més, els carrers engalanats no deurien estar una setmana tancats ja que és un sofriment a l'hora d'estacionar els vehicles i una molèstia per als veïns que treballen i volen descansar sense sorolls al carrer.
No. Perqué Xk no fan res de bo
No. Perqué En contra de la bous
No. Perqué Sols bous i perque s'ho ha treballat la penya taurina. On stan els concerts d'artistes de primera?
No. Perqué No m'agrada com están organitzades, este primer dissabte he trobat ha faltar una verbena per a la gent de mitjana edat, tampoc m'agrada q les xarranges i el ball de disfresses tinga lloc el mateix día...massa cosa junta i també trobe ha faltar els balls populars i el Festival de bandes de música també son festes per a la gent gran
No. Perqué Pero hi han festes???
No. Perqué este partit cada dia sap fer menys per aquest poble
No. Perqué Es podrien haver fet mes actes entre els dos caps de setmana i no tot en un bolic i damunt sense prego de festes
No. Perqué Millor com estaven anteriorment.
No. Perqué Crec que tal y com esta organitzat es un complet desastre ya que esta tot comprimit es deuria de fer mes espaciat. Com per exemple el dia de la baixa fer les xaranges.
No. Perqué No fan res debtrellat
No. Perqué Tanquen els carres tota una setmana. Abans la gent vivia al poble. Hui molts treballen fora i agafen el cotxe. Una setmana sense poder aparcar dins de casa. Total...els carrers ara ja estan des-fets i sols val per a tindre el carrer tancat...
No. Perqué Les pijors festes en anys
No. Perqué esta mal programat
No. Perqué no atreuen a la gent, no resulten interessants
Si. Perqué es una manera de trobarte en gent que no veus quasi mai i perque formen part d'una tradicio de fa molts anys.
No. Perqué no m'agrada que es concentren les activitats en 4 dies consecutius, m'agradava més en dos caps de setmana com el any passat.
No. Perqué Perque no han fet el q van promete, no em pareix be que siga un poble en Contra del maltracte animal i l ajuntament haja permitit els bous.
No. Perqué Perque no fan res de bo. No em motiven a celebrar les festes locals del meu benvolgut poble.
No. Perqué Molt poca cosa y molt curtes
No. Perqué Perque son pocs dies i no hi ha res divertit, lo que hi ha pareix que no estem en festes
No. Perqué Perque son pocs dies i no hi ha res divertit, lo que hi ha pareix que no estem en festes
No. Perqué Han llevat la cultura i l'han canviat per tonteries
No. Perqué Deurien de ver segut en dos fins de semana com antes
No. Perqué No fan res d bó
No. Perqué Roïnes no, lo següent, maltracte animal, la data HORRIBLE, un "macro concert" entre setmana, hola? La gent treballa i eixe tipo de coses, en fi..
No. Perqué De moment no ni ha res que indique que estem en festes.( iluminacio, cartells , ..) la fira es abrumadora, ( van 10 xiquets y tenen que fer cola). La única activitat que mou un poc el poble son els bous. ( no inclosos en la programacio de festes ). Yo no estic ni a favor ni en contra , pero a la vista está . De totes maneres cuant acaben ya es vora.
Si. Perqué la localització dels esdeveniments es millor que altres anys pero la programació per als joves es podria millorar moltissim.
No. Perqué no heu pensat amb els pares treballadors, ja que no poden acompanyar als seus fills el dia de les disfresses i disfrutar d' ells.
Després bous??? No.
Disabte xarangues i disfresses massa n?
Per altra banda, disfresses al passeig es horrible, no cap ningú. La plaça de l'ajuntament es molt menuda per a un poble de 20.000 habitants. No estem a Simat.
Prou mal, la veritat!
No. Perqué s’hagera pogut partir en dos caps de setmana i no tot tan apretat!!
No. Perqué ens han llevat totes les activitats tradicionals al poble
Si. Perqué Perquè les han ficat en cap de setmana i estudie a València. Així els que treballen i els que estem fora podem gaudir de les festes.
No. Perqué Perque magraen els bous al carrer! Y mes diversitat musical. El rock valencia ya el tenim al festivern
No. Perqué fan bous i van dir que respectarien el vot majoritari dels ciutadans a l'enquesta que varen fer.
No. Perqué s'han cocentrat totes les festes en un cap de seman ,que ha quedat tant saturat, que prcticament es imposible gaudir de totes.
Si. Perqué no està organitzada per un partit corrupte
No. Perqué es maltracten animals.
No. Perqué hi ha maltractament animal
No. Perqué Volem un poble lliure de maltractament animal.
No. Perqué son Roïnes no, lo següent, maltracte animal, la data HORRIBLE, un "macro concert" entre setmana, hola? La gent treballa i eixe tipo de coses, en fi..
No. Perqué No ho ha res de bo. Pareixen 3 dies de fer el tonto. Falles es millor
No. Perqué Masa curtes i tot en un munto
No. Perqué Això no son festes. Han juntat tots els actes en 24 hores i han llevat els actes més tradicionals: bandes, balls, rally fotografic, tir i arrosegamente,....
Jordi ens ha defraudat. No tornarè a votar Compromís.
No. Perqué Feches fatals
No. Perqué Mal organitzades i nula informacio
No. Perqué No són per a tots els publics
No. Perqué Tot concentrat en 2 dies
No. Perqué Perque no tenen ni cap ni peus, es una desorganitzacio i no nia Cristo que s'aclarixca. Ademes esta encarat tot pals mateixos, per als del festivern i per als del iboga.
No. Perqué No hay fiestas.. Antes era una semana bien repartida y siempre habia algo para poder hacer ahora se queda en dos miseros dias porque el jueves si no vas a un concierto pagando que hay de bueno? Y si te gusta ese tipo de musica.. Porque tambien se hizo encuesta para elegir cantante y a la vista esta los que van a venir.. Ademas siempre las paellas se han hecho en jueves, viernes disfraces y en sabado siempre tenias alguna orquesta o similar y ahora que?.. Hay mejores fiestas en un pueblo más pequeño que en este.
No. Perqué Per que continua sense hi haure res que motive a disfrutar de les festes a la gent.
No. Perqué Quines festes?
No. Perqué Xq estan massa saturades en dos dies. S hauria pogut repartir entre el cap d setmana d la baixa i seguir a partir de dijous. Com es va fer en 2015
No. Perqué 2 DIES DE FESTES? AXOQ TONTERIA ES? XE POSEU KES FESTES CM ESTAVEN EN 2006 o 2007 AXO EREN BINES FESTES NO LES DE ENGUANY
No. Perqué VOSTES CREUEN QUE LO QUE FAN SON FESTES.....
No. Perqué QUINES FESTES? LO QUE FAN SON FESTES?
No. Perqué Els bous al carrer es troben a faltar. La enquesta q es va fer no va ser informada. NO HI HA MALTRACTE ANIMAL sols es correr i divertir-se (amb maltracte tipo embolat i eixes coses, per supost que NO).
El camvit de dia de les xarangues. Realment, la Baixada del Crist el dissabte, i després, ¿un paró? Festes molt curtes. Han perdut l'essencia de tota la vida. CAMVIT JA!! Volem les festes del poble semanals de sempre!!!
No. Perqué No m'agrada la programació
No. Perqué Tot lo dels joves concentrat en un cap de setmana,aixi no gaudixes completament
No. Perqué Per començar, la data que han elegit aquest any, més calor, fent que coincidixca amb els inicis de les classes, forçant a la gent a tornar al poble i fent acabar la temporada d'estiu abans.
A banda, les activitats, concentrades en tres dies, les xarangues una de les festes que més gent reuneix, al dia seguent de les paelles, i el mateix dia dels disfrassos...
Un concert tant anunciat que costa 14€ anticipada i 18€ a taquilla, amb uns grups que poca gent coneix...
Si. Perqué Però pense que potser estaria millor no concentrar les disfresses i les paelles i posar-los un en cada cap de setmana perquè així es gaudeix més i és menys curt i cansat
No. Perqué Porque no son coherentes. Si quieres que la gente participe en la fiesta,
1)se ha de publicar:¿ Porque no aparecen en la programación de fiestas ¿ Y el rosario de la divina Aurora? ¿NO QUEREMOS MANTENER TRADICIONES del pueblo?
2) se tienen que distribuir en el tiempo de forma más o menos ordenada: ¿a nuestros mayores los enviamos de paella el jueves al medio día, y al dia siguiente otra paella por la noche, ¿que queremos cargarnos los en 2 días?
2) Y con que fuerzas vamos a coger las xarangas? Si por la noche hemos estado de paellas? No sería más lógico dejarlo para el sábado de la Baixà?
3) para quien son las fiestas de Inchables, juegos y fiestas de la espuma, para los más pequeños, jóvenes, que menos que indicar para quien va dirigido.
4) els carrers engalanats? Si queremos que la gente vaya a verlos tendremos que anunciar que se van a hacer, porque al segundo día ya no queda nada en las calles. Y según el libro de fiestas no aparecen.
5)el macro concierto?, si no me equivoco el pueblo pedía algún grupo conocido, pero pagar 13 o 18 euros por este concierto supongo que ya se verán los resultados.
6)queda mal decirlo, pero que libro de fiestas más pésimo, la programación da pena de verla.
La suerte es que RECTIFICAR ES DE SABIOS. ESPERO.
No. Perqué Per que no sa complit lo promes, Per a k tanta enquesta?? Eu fet lo k vos a donat la gana
No. Perqué No me gusta la programacion
No. Perqué 4 DIES DE FESTES NI HAN . 2 DIES VAN ELS XIQUETS A ESCOLA , CAP DIA FESTA LOCAL I DUMENGE A GITAR-SE PRONTE PERQUE DILLUNS NI HA CLASSE.
No. Perqué No hi han activitats ni per a majors, ni per a menuts. Les verbenes son vergonyoses i si busques un bar en bona música t'emportes una decepció quan la policía apareix a les 00:30/ 1:00 per a que tanquen l'espectacle. Totes les activitats mes o menys decents les fan a hora de bous, sabent que la plaça (també eixa puntual policia a les 15:00 a falta de un vaqueta el dumenge) es el major espectacle i diversió a Tavernes en festes. A més, dels cuatre dies sols es pot disfrutar un (el dissapte) perque dijous i divendres hi han classes i el dumenge toca gitar-se pronte perque el dilluns altra vegada hi han classes. Sincerament, les pijors festes que he conegut a Tavernes.
No. Perqué No hi ha diversitat, ni hi ha res ambientat per a gent mes jove i com a jovens hem referixc de 16 cap amunt, sols musica amb valencià i rock, i no tots tenim aquests gustos musicals, cada any van a pijor.
No. Perqué Quines festes?
No. Perqué Estan pensades solament per a una sola part del poble, deuria de haver mes varietat, i el fer dos dies sols de festes.. fatal perque dijous jo i tot el meu grup d'amigues no nem al concert que ha organisat la regidora de festes, que per cert on esta Estopa?
No. Perqué Hi han pocs dies i els bous tindrien que ser al carrer.
No. Perqué quines gestes ?
No. Perqué Son una merda
No. Perqué Peor que están politizados. Y no volen mantendré les tradicions culturals (Bous al carrer) y les actes religiosos.
No. Perqué Pense que xarangues i disfrasos deurien de separar-se. Xarangues i concert de rock el cap de setmnana de abans junt a la baixà, i disfrasos el dissabte del seguent cap de setmana.
No. Perqué Hem passat de tindre 4 dies bons de festa (1r dissabte, dijous de paelles, divendres de disfresses i 2n dissabte) a tindre tan sols el divendres de paelles i dissabte de disfresses. Sincerament, lamentable. Esperem que l'any que ve no es repetisca aquest error. Gràcies.
No. Perqué No hay nada de bueno.
No. Perqué Perque hay muy mala organización y poquisimas actividades para los adolescentes. TOROS NO
No. Perqué Perque no fan res de bo son penoses
No. Perqué Per que pense que deurien ser dos caps de setmana, en el primer concerts i xarangues i en el segon paelles i disfrasos.. tindriem temps per a tots sense estar morts el dia dels disfrasos.
No. Perqué Cada vegada anem a menys.
No. Perqué No son festes, és com un finde normal
Si. Perqué no duren 10 dies
No. Perqué Era difícil que fueran peores que en los últimos años pero lo habéis conseguido.
No. Perqué Les xarangues a l'endemà de les paelles i mateix dia de disfresses !!?? No és correcte.


No. Perqué Han sogut masa pronte. A mes a mes, quan era de dos caps de setmana pareixia que duraren mes. He trobat a faltar algun dia mes de orquesteta, no nomes els concerts. I no estaria de mes alguna activitat mes dutant el dia

3 comentaris:

 1. Els de Compromís haurien de reflexionar si volen continuar amb aquest experiment o fer festes d'una setmana com tota la vida s'ha fet.

  ResponSuprimeix
 2. El macroconcert desde la meua casa pareixia una borregada, a part que ales tre de la vesprada ia estaven donant pel c......

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A la caseta dels calentadors del vergeret hi havia més cultura que en ta casa, veges tu a qui estas diguent borrego. Segon, per a defensar uns ideals retrograds, fascistes i corruptes no fa falta mentir, ja que el que escoltaves a les tres de la vesprada era una actuació de cantants locals per a la paella de la gent major, que res tenía que vore amb el concerts, pepero ridicul...

   Suprimeix

Escriu el teu comentari