Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 21 de setembre de 2016

Mondúber trail a TavernesLa III edició del Mondúber Trail es celebrarà a Tavernes el dissabte 24 i el diumenge 25 de setembre.

El Mondúber Trail consisteix en tres curses de muntanya: una ultra de 78 quilòmetres a les cinc del matí, que és Copa d’Espanya, una marató de 42 a les set del matí i un mitja marató de 21 quilòmetres a les sis de la vesprada.

Totes les proves estan homologades per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la International Trail Running Association(ITRA). A més, són puntuables per al Montblanc.

500 corredors internacionals hi participaran, fins i tot de Finlàndia, i d’àmbit nacional, com per exemple la selecció andalusa, corredors de la talla de Mercedes Mila, Dani Amat i Víctor Bernard.

L’eixida i l’arribada de les curses seran des del carrer Metge Paco Valiente, en la plaça del poliesportiu municipal. Allí hi haurà activitats per als xiquets, animació amb música i locutors, i fira de productes.

Diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi.

El Mondúber Trail compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira. A més, els patrocinadors són FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga.
Font: web ajuntament de Tavernes

2 comentaris:

  1. En pareix molt be,pero deurien posarse en contacte en la sociedad de caçadors per si en eixes dates fan alguna batuda al porc senglar.La veda ja está oferta per a esta modalidad,hi ha que evitar accidentes.

    ResponSuprimeix
  2. Jo visc al costat del poliesportiu i a les 5 del matí ens varen despertar amb musica y amb l'home del micro, era el moment de l'eixida. Estic indignada perque podrien recpectar a la gent que està dormint i no ens interesa que un grup de esportistes vullguen anar a correr per la muntanya. Silenci a eixes hores per favor.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari