Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 21 de setembre de 2016

No ens han agradat les festesLa resposta ha estat contundent: el 81’2% ha dit que NO li han agradat les festes organitzades per Compromís i per altra banda el 18,8% diu que SI els han agradat.

També vam preguntar per què votaven SI o NO i aquestes han estat algunes de les respostes:

- No, molt amuntegades.

- Si, perquè han estat diferentes sense tans dies.

- Si, sobretot per les vaquetes.

- No, massa curtes i poques coses a fer.

- No, unes festes mal organitzades, amb molt mala planificació i amb escassetat d'actes per als joves.

- No, les festes partides no m´agraden i moltes tradicions s´han perdut pel camí. Antigament eren millor.

- No, molt curtes i tots els actes junts (les xarangues després de la nit de paelles).

- No, perquè per a la gent major no és suficient un obra de teatre, falten activitats i espectacles. Falten les bandes i no en val que el concert siga el 9 d'Octubre, ja que eixe concert ja es feia abans. En les batucades, col·labora l'ajuntament, però no les organitza. Les paelles, disfresses, tot amuntegat i res nou per la seua part.

- No, perquè van posar el concert de grups de renom en dijous, quan quasi tot el món treballava el dia següent.

- No, massa curtes i tot amuntegat.

- No, molta desorganització, pocs atractius. No separació església. Bous en contra del que va aprovar el ple. Molt poca participació.

-No, perquè m´agrada tota la semana d´activitats, treballe en l'horta i es l´única setmana que puc fer festa, així que si sols fan festa divendres i dissabte digueu-me quines vacances tinc jo.

- No, molt curtes i massa intenses.

- No, si no fóra per la plaça de bous ( gràcies a la penya taurina de bous al carrer), aquest any no hauríem sabut que fer. Les festes partides crec que no a estat bona opció, la pujada del crist en diumenge fatal també.

- No, per al concert m'agradaria proposar per al següent any algun de flamenc o pop. Que tornaren les festes tradicionals com la plaça de bous i el tir i arrosegament. Els dies un desastre, partit en 2 caps de setmana en cuan sempre ha estat tota la setmana. La pujada del crist en diumenge, tampoc va ser bona idea. Sols em va agradar el dia de les disfresses que després vam poder anar al espai multiusos, de la resta fatal. Gràcies a la penya taurina per fer els bous al carrer, perquè vam poder gaudir de discomòbil i vaquetes en la plaça de bous sinó este any no hauríem fet res. Igual que no hi ha hagut massa cosa per als més menuts.

- No, perquè sols ha estat un cap de setmana i prou.

- Si, perquè hi havia per tots els públics.

- No, perquè moltes coses de sempre no les han fet, ni tir, ni viga ensabonada (que estava la foto al llibret de festes), les xaranges el mateix dia que les paelles. (per cert molt buides) sols la revetlla del passeig el dia de les disfresses va estar bé.

- No, molts esdeveniments en pocs dies. Caldria repartir-ho millor en dos caps de setmana.

- No, de quantes fulles dispose?

- No, tot molt concentrat en un cap de setmana, quan entre els dos cap de setmana es podria repartir els actes i inclós fer algun acte més que enguany es fan després de festes. Començar les festes el segon cap de setmana de setembre.

- No, per a què fer enquestes si vols bous o vaquetes?

- No, falta d´organització, etc... etc.

- No, massa cosa junta. Xarangues, paelles, disfresses. Poca participació en les disfresses. Caldrà promocionar-ho millor. Els bous millor al carrer. Fa més festa i la gent va més als bars.

-No, per què? perquè no.

- No, els horaris fatal i falten més coses per a poder animar, tant a la gent jove com als aduts.

- Si, per les xarangues.

- Si, hem tingut el de sempre, més un concert, encara que ha estat tot molt junt. Particularment em va agradar més l'any passat...

- Si, perquè si!

- No, perquè molt comprimides i poca varietat.

- No, perquè en la programació no he vist res atractiu per deixar la platja i baixar al poble.

- No, perquè millor en dos caps de setmana, un les paelles i l´altre xarangues i disfresses.

- No, perquè no han fet res.

- No, perquè mal organitzat.

- No, perquè no trobe just que estiguen tancats els carrers tota la semana. Si per al poble sols hi han en total 4 dies de festa, que els tanquen aquests 4 dies. No 9 dies. Jo treballe i per a mi ha suposat un problema.

- No, molt junts tots els actes.

- No, perquè tot en 24h. Paelles, xarangues i disfresses. No hi ha cos ni butxaca que ho puga aguantar tot.

-No, perquè no hi havia res, no pareixien festes.

- No, perquè han estat una KK. Les pitjors que recorde en diferència.

- No, perquè les han avançat una setmana abans, a més no han portat a cap cantant que van posar en la enquesta que van fer. Han portat al qui han volgut i els bous ja ni anomenar-ho...no res de bo en aquestes festes.

- No, un desastre partir-les, han desorientat a la gent. Per a la gent que treballa la puntuació és de zero. I el ball de disfresses sense comentaris. 

- No, fatals sense diversió per als joves i molt gelades.

- No, mala organització, molts actes en pocs dies

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari