Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de setembre de 2016

Solucions Compromís, solucions insensates


El Govern de Compromís encara no ens ha deixat veure quin és el seu fort en el manteniment de la nostra ciutat.

El que sí que ens trobem són torpeses i, de nou, decisions absurdes i dràstiques. Per a mostra un botó. Aquesta font ha estat prop de dos mesos sense parar de deixar anar aigua. Quanta aigua haurem tirat en època de sequera per aquesta font?! Mai ho sabrem. I ara , per fi, dos mesos més tard, troben la solució perquè deixe de rajar . I quina ha estat la solució? Doncs tallar l'aigua . Una nova solució Compromís ( ... per no apuntar , és clar ! ) .

7 comentaris:

 1. Els de Compromís ho tenen tot abandonat

  ResponSuprimeix
 2. El que es lamentable és que si el PP sap que ha estat vora dos mesos, sabia que estava soltant aigua.
  Ho ha dit a l'Ajuntament? Va telefonar al responsable de la brigada que ho solucionaren?
  Segur que no, era millor aguantar aguantar per ara criticar. No l'importava al PP que es perguera aigua si això era per criticar Compromis.
  Se n'heu passat.
  I ara segur que no ho publiques.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Senyor lector la nota no és de cap partit. Li recordem que la notícia és de El Diari de Tavernes, on llig este mateix comentari, i s'ha fet segons la informació i les imatges que ens ha fet arribar un veí del municipi ahir mateix. Salutacions!

   Suprimeix
 3. A la persona de les 16:51 dir-li que, voste pareix nou en este terreno i no sap que el govern que tenim funciona a les denuncies d este diari i que si aixo ho haguera vist ho hagueren publicat i el govern ho haguera arreglat, ixa es l única forma que te de funcionar este govern. Com s atreveix a tirar la culpa a ningu! Mes li valdría que en lloc de dir aco parlara amb el govern i que complisca amb la seua tasca, un govern no es du aixi, perque s entere ja d una!

  ResponSuprimeix
 4. 2 mesos sense parar de tirar aigua i ningú de l'ajuntament ha pasat per alli? No m'ho puc creure.

  ResponSuprimeix
 5. Només cal esperar a les elecciones quan un govern ,triat democràticament, no fa el que a tu et sembla adequat. Això mateix vaig fer jo pacientement eleccions darrere eleccions. Per supost que podem dir la nostra opinió, és bo i saludable, pero s'agraix que no hi haja crispació.

  ResponSuprimeix
 6. Que! En 2 meses no passa ningún responsable de l ajuntament per la font que esta derramant aigua? quina poca responsabilitat l encarregat de supervisar, no m ho puc creure!!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari