Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 5 de setembre de 2016

T'agraden les festes?T'agraden les festes?

Van a començar les festes de Tavernes. S'està comentant molt la programació que ha elaborat la Regidoria de Festes dirigida per Encar Mifsud de Compromís.

Hem sentit comentaris a favor i comentaris en contra de les festes d'este any i per això hem preparat esta enquesta en la qual ens agradaria que participareu i donareu la vostra opinió:


47 comentaris:

 1. No feu riure.
  Això ni son festes ni son res.

  ResponSuprimeix
 2. Ja no fan el Sopar de Estellés?

  ResponSuprimeix
 3. Esta es la nova política? Carregarse totes les festes i tradicions? Ara que carregarse les falles? Temps al temps

  ResponSuprimeix
 4. una enquesta que el mateix usuari pot votar dos o més voltes de fiabilitat té poca. de anònim res, Carlos CM

  ResponSuprimeix
 5. Puestos a cambiarlas de fechas que las pasen a fallas y así el Ayuntamiento que ahorre en verbenas mascletás y festejos...

  ResponSuprimeix
 6. És una poca vergonya les festes que tenim en aquest poble. Com s'atreviu a dir si ens agraden les festes si no hi ha res? A que digueu vosaltres festa? El que deurieu de fer ès gastar-se ela diners en festa per a tota la gent del poble (grans, joves i menuts) i no en fer concerts que sols agrada a un xicotet percentatge de la poblaciò i ademès li suposa una despesa a l'ajuntament. Les festes son per al poble i no per atraure l'atenció d'altra gent on els concerts son pagant. Ja que poseu concerts que siguen gratuïts per a la gent del poble i que isquen beneficiats d'alguna activitat.

  ResponSuprimeix
 7. El truco per acurtar les festes és no posar en el programa actes esportius, els carrer engalanats o privatitzar els bous.
  L'objectiu es carregarse les festes.

  ResponSuprimeix
 8. Això no son festes. Han juntat tots els actes en 24 hores i han llevat els actes més tradicionals: bandes, balls, rally fotografic, tir i arrosegament,....
  Jordi ens ha defraudat. No tornarè a votar Compromís.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Tu no has votat en la vida a ningú que no siga el PP. A qui vols engañar?

   Suprimeix
 9. No m'agradem gens. Les festes haurien de ser plurals, per a tots, amb activitats de participació per segmentacio de publics a més a més d'aquelles activitats ja consolidades.
  Sra. Regidora faça un programa de festes i no es dedique a concentrar en quatre dies les activitats que des de fa anys funcionen pel que fa a la participació del poble. Això es diu "apostar a caballo ganador" i jo em pregunte, on està el progrés del que se suposa un govern progressista?...amb majoria absoluta incapaç de fer cap proposta. Serà que es fa una política populista? Srs. del Govern municipal governar és proposar i decidir.

  ResponSuprimeix
 10. No ania ambient de festes al poble,mireu la fira que ha vingut,vergoños.Sempre fan rock,sempre la Pato DAniel que ya cansa y els bous este any es pagen.y el castell que fan una vergoña a la 1 de la nit....un desastre de festes.

  ResponSuprimeix
 11. Estàn tots els actes importants massa junts. Les xarangues hagueren estat ideals fer-les el 3 de setembre

  ResponSuprimeix
 12. Han perdut la esencia. Recorde de molt petita la image de la reina de les festes, i sols volia ser major de edad per sero, ma fent gran y eixa tradicio sa perdut, per a mi no hi han festes sense eixe dia. De la coronacio de la reina

  ResponSuprimeix
 13. No fan res de bo y ademes en el concert preguntareu qui voliem que vinguera al igual que als bous y en els bous si que eu cumplit la opinio de la gent y en la del concert no y eu portat soles per a "perroflautes" que no tots pero la majoria soles que fan mal " delicuencia" si respeteu la opinio de uns de altres també o teniu que fer perque tots som igual y aixo va encontra de un partit com compromis.

  ResponSuprimeix
 14. Massa apretat tot, no pots ser que el fin de setmana de la baixà no hi haja ni una misera berbena. Perdent algo com les festes del poble al final es pedra tot sentiment cap a ell. Hem reitere, dia de la baixà sense cap festa despres ... les festes es queden un poc insipides

  ResponSuprimeix
 15. POQUES ACTIVITATS Y EL CONCERT SEMPRE ES DE ROC (PODRÍEN CANVIAR). ADEMÉS ENGUANY NO HI HA CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA DE TAVERNES (PER QUÉ?).

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sempre de rock? Que jo sapiga poc rock s'ha fet a al poble. Altra cosa, i no cal confondre, son els concerts fets pels grups locals, que seu han currat i seu han menjat ells, sense cap duro de l'ajuntament. Igualet que Arevalo... Saps per on van els tirs?

   Suprimeix
 16. Tot junt en un grapat no es fan les coses paelles
  xaranfes i disfresses en dos dies
  ae deu senyor santa
  jordi vaig confiar en tu i las pegat a ran de manec

  ResponSuprimeix
 17. Han començat molt prompte, el primer cap de setmana de setembre, avançant el final de l'estiu a la platja i a mes crec q el acte de les xarangues, s'hauria d'haver fet el primer dissabte de festes com s'ha fet sempre, no el mateix dia de la nit de les disfresses i un dia despres q les paelles.

  ResponSuprimeix
 18. Ni els dies ni la planificacio dels distints actes ni el respecte per el comerc ni per la gent que preten disfrutar de la platja, entre altres coses..., son motius per a no estar d'acord en les festes . Personalment , no m'agraden

  ResponSuprimeix
 19. han sigut frut de un intent de fer les festes en unes votacions, al fi i al cap son un desastre, xk la pregunta es xk han de estar els carrers tallats si no estem a festes patronals, pases x els carrers i no nia ningu al carrer fins a la nit? no hi ha cap tipus de programacio fins dijous, i el mes important de tot les coses que es feien aquest cap de setmana san aplaçat o directament suspés, ejemple el concert de SIUM.
  En definitiva una poca vergoña per part del govern municipal.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A Març farás la mateixa pregunta per a les falles? No, segur que no...

   Suprimeix
 20. No son les festes de el meu poble anomenat Tavernes de la Valldigna
  Son mes bé un desproposit on el poc trellat en tots els sentits es l'unic que destaca, en quant a actes i dates, fins al punt que així aconseguirem en poc de temps estar avergonyits de les nostres festes.
  Qualsevol poble amb un mínim de tradició i sentiments, no es plantejaria tots aquestos canvis i barbaritats.
  Es un mal síntoma, i denota que no tenim identitat pròpia.
  A mes crec mes lògic la quantitat de dies com els nostres avantpassats van establir.
  Les dates i la durada de les festes deu ser la de tota la vida, des que existeixen les festes.
  Ara on anem? cap a festes de borratxera i comprimides en 2 -3 dies.
  Crec que el model de festes de sempre es molt mes plural i amb mes sentit comú.
  Eren festes participatives, de convivència,culturals, etc.... on hi habien actes de tota mena i per a tots els gusts.
  Sincerament.....crec que no hi ha color.
  A mes amb tots aquests plantejaments el que fem es enfeblir mes totes les nostres arrels i sentiments.
  Deixem-nos estar ja de una de tants plantejaments i treballem per millorar els costums i actes que ja tenim de molts anys d'història , i ens sentirem mes orgullosos de les nostres festes.
  Gràcies

  ResponSuprimeix
 21. Els bous al carrer es troben a faltar. La enquesta q es va fer no va ser informada. NO HI HA MALTRACTE ANIMAL sols es correr i divertir-se (amb maltracte tipo embolat i eixes coses, per supost que NO).
  El camvit de dia de les xarangues. Realment, la Baixada del Crist el dissabte, i després, ¿un paró? Festes molt curtes. Han perdut l'essencia de tota la vida.
  CAMVIT JA!!
  Volem les festes del poble semanals de sempre!!!

  ResponSuprimeix
 22. Tot lo dels joves concentrat en un cap de setmana,aixi no gaudixes completament

  ResponSuprimeix
 23. 2 DIES DE FESTES? AXO Q TONTERIA ES?
  XE POSEU LES FESTES CM ESTAVEN EN 2006 o 2007 AXO EREN BONES FESTES NO LES DE ENGUANY

  ResponSuprimeix
 24. No hay fiestas.. Antes era una semana bien repartida y siempre habia algo para poder hacer ahora se queda en dos miseros dias porque el jueves si no vas a un concierto pagando que hay de bueno? Y si te gusta ese tipo de musica.. Porque tambien se hizo encuesta para elegir cantante y a la vista esta los que van a venir.. Ademas siempre las paellas se han hecho en jueves, viernes disfraces y en sabado siempre tenias alguna orquesta o similar y ahora que?.. Hay mejores fiestas en un pueblo más pequeño que en este.

  ResponSuprimeix
 25. No hi ha res de bo.
  Pareixen 3 dies de fer el tonto.
  Falles es millor

  ResponSuprimeix
 26. De moment no ni ha res que indique que estem en festes (iluminacio, cartells, ..) la fira es abrumadora, (van 10 xiquets y tenen que fer cola). La única activitat que mou un poc el poble son els bous. (no inclosos en la programacio de festes). Yo no estic ni a favor ni en contra, pero a la vista está. De totes maneres cuant acaben ya es vora.

  ResponSuprimeix
 27. Deurien de ver segut en dos fins de semana com antes

  ResponSuprimeix
 28. Han llevat la cultura i l'han canviat per tonteries.

  ResponSuprimeix
 29. No han fet el q van promete, no em pareix be que siga un poble en Contra del maltracte animal i l ajuntament haja permitit els bous.

  ResponSuprimeix
 30. Si perque es una manera de trobarte en gent que no veus quasi mai i perque formen part d'una tradicio de fa molts anys.

  ResponSuprimeix
 31. No. Este partit cada dia sap fer menys per aquest poble

  ResponSuprimeix
 32. "Paelles xarangues i disfraços tot en apenes 24 hores. Una auténtica burrada.
  I el festival de bandes? I els balls populares? I els variatets? I els cantantes del poblé?.......i ja pare"

  ResponSuprimeix
 33. Si. La varietat d'actes està molt encertada per a tots els publics

  ResponSuprimeix
 34. Sols bous i perque s'ho ha treballat la penya taurina.
  On stan els concerts d'artistes de primera?

  ResponSuprimeix
 35. Roïnes no, lo següent, maltracte animal, la data HORRIBLE, un "macro concert" entre setmana, hola? La gent treballa i eixe tipo de coses, en fi..

  ResponSuprimeix
 36. Estas fiestas no son coherentes. Si quieres que la gente participe en la fiesta,
  1)se ha de publicar:¿ Porque no aparecen en la programación de fiestas ¿ Y el rosario de la divina Aurora? ¿NO QUEREMOS MANTENER TRADICIONES del pueblo?
  2) se tienen que distribuir en el tiempo de forma más o menos ordenada: ¿a nuestros mayores los enviamos de paella el jueves al medio día, y al dia siguiente otra paella por la noche, ¿que queremos cargarnos los en 2 días?
  2) Y con que fuerzas vamos a coger las xarangas? Si por la noche hemos estado de paellas? No sería más lógico dejarlo para el sábado de la Baixà?
  3) para quien son las fiestas de Inchables, juegos y fiestas de la espuma, para los más pequeños, jóvenes, que menos que indicar para quien va dirigido.
  4) els carrers engalanats? Si queremos que la gente vaya a verlos tendremos que anunciar que se van a hacer, porque al segundo día ya no queda nada en las calles. Y según el libro de fiestas no aparecen.
  5)el macro concierto?, si no me equivoco el pueblo pedía algún grupo conocido, pero pagar 13 o 18 euros por este concierto supongo que ya se verán los resultados.
  6)queda mal decirlo, pero que libro de fiestas más pésimo, la programación da pena de verla.
  La suerte es que RECTIFICAR ES DE SABIOS. ESPERO.

  ResponSuprimeix
 37. No sa complit lo promes, Per a k tanta enquesta?? Han fet lo k els a donat la gana

  ResponSuprimeix
 38. No hi han activitats ni per a majors, ni per a menuts. Les verbenes son vergonyoses i si busques un bar en bona música t'emportes una decepció quan la policía apareix a les 00:30/ 1:00 per a que tanquen l'espectacle. Totes les activitats mes o menys decents les fan a hora de bous, sabent que la plaça (també eixa puntual policia a les 15:00 a falta de un vaqueta el dumenge) es el major espectacle i diversió a Tavernes en festes. A més, dels cuatre dies sols es pot disfrutar un (el dissapte) perque dijous i divendres hi han classes i el dumenge toca gitar-se pronte perque el dilluns altra vegada hi han classes. Sincerament, les pijors festes que he conegut a Tavernes.

  ResponSuprimeix
 39. No hi ha diversitat, ni hi ha res ambientat per a gent mes jove i com a jovens hem referixc de 16 cap amunt, sols musica amb valencià i rock, i no tots tenim aquests gustos musicals, cada any van a pijor.

  ResponSuprimeix
 40. Per a què tanta enquesta si després feu el contrari del que s'ha votat i heu promés? Quin sentit te no donar licència als circs amb animals per considerar que es maltracten animals i, en canvi, que es faça una setmana de bous? Podeu dir quina és la diferència?

  ResponSuprimeix
 41. Per a què tanta enquesta si després feu el contrari del que s'ha votat i heu promés? Quin sentit té no donar autorització als circs amb animals per considerar Tavernes població lliure de maltractament animal, però sí donar-la a la setmana taurina? Quina diferència hi ha?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari