Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de setembre de 2016

T'han agradat les festes de Tavernes??


Han acabat les festes de Tavernes. S'ha comentat molt la programació que ha elaborat la Regidoria de Festes dirigida per Encar Mifsud, de Compromís.

Hem sentit comentaris a favor i comentaris en contra de les festes d'este any i per això hem preparat esta enquesta en la qual ens agradaria que participàreu i donareu la vostra opinió:

https://goo.gl/forms/6k75RQH9XizMEYys2

41 comentaris:

 1. Si. han segut diferentes sense tans dies

  ResponSuprimeix
 2. Si, pues mes que res per les vaquetes

  ResponSuprimeix
 3. No. Molt curtes. Poques coses a fer.

  ResponSuprimeix
 4. No Perque han sigut unes festes mal organitzades, amb una molt mala planificació i a estat escasa d'actes per als joves.

  ResponSuprimeix
 5. No. El partir les festes una y prr que moltes tradicions estan perdense antigament eren millor

  ResponSuprimeix
 6. No. Molt curtes, tots els actes junts (xarangues despres de nit de paelles)

  ResponSuprimeix
 7. No. La gent major, no sols en obra de teatre esta paga. I les bandes i no en val lo del concer del 9 d'Octubre, ja es feia abans. Les batucades, colabora l'ajuntament. Pero no les organizà, les paelles, disfreses, tot apilotonat. I res nou per la seua part.

  ResponSuprimeix
 8. No. Perque van posar el concert de grups de renom en Dijous, quan quasi tot el mon treballaba el dia següent

  ResponSuprimeix
 9. No. Masa curtes i tot apretat

  ResponSuprimeix
 10. No. Desorganitzacio. Pocs atractius. No separació esglesia. Bous en contra del que va aprovar el ple. Molt poca participacio

  ResponSuprimeix
 11. No. perque magrada tota la semana de activitats,treballe en l'orta i es la unica semana que puc fer festa,aixina que si sols fan festa divendres i disapte digueume quines vacaxions tinc jo.

  ResponSuprimeix
 12. no. Molt curtes i massa intenses

  ResponSuprimeix
 13. No. Sino havera sigut per la plaça de bous ( gracies a la penya taurina de bous al carrer), aquest any no haverem sabut que fer. Les festes partides crec que no a sigut bona opcio, la pujada del crist en diumenge fatal tambe,

  ResponSuprimeix
 14. No El concert m'agradaria proposar per al seguent any algun de flamenco o pop. Que tornaren les festes tradicionals com la plaça de bous i el tir i arrosegament. Els dies un desastre, partit en 2 fins de semana en cuant sempre han sigut tota la semana. La pujada del crist en diumenge, tampoc va ser bona idea. Sols em va agradar el dia de les disfresses que despres varem poder nar al espai multiusos de lo demes fatal. Gracies a la penya taurina bous al carrer que vaem poder disfrutar de discomovil i vaquetes en la plaça de bous sino este any no haverem fet res. Igual que no hi hasgut masa cosa per als mes menuts.

  ResponSuprimeix
 15. No. Perque sols an segut un cap de semana i au

  ResponSuprimeix
 16. Si. hi havia per tots els publics

  ResponSuprimeix
 17. No. Moltes coses de sempre no si han fet,ni tir,ni biga ensabona(que estava la foto al llibret de festes)les xaranges al mateix dia que les paelles.i molt buides sols la berbena del paseig el dia dels disfrasos va eatar be.

  ResponSuprimeix
 18. No. Molts esdeveniments en poc dies. Caldria repartir-ho millor en dos caps de setmana

  ResponSuprimeix
 19. No. De cuantes fulles dispose?

  ResponSuprimeix
 20. No. Tot molt concentrat en un cap de setmana, quan entre els dos cap de setmana es podria repartir els actes i inclos fer algun acte mes q enguany es fan despres de festes. Començar les festes el segon cap de setmana de setembre

  ResponSuprimeix
 21. No. pa que fer enquestes. vols bous o vaquetes.

  ResponSuprimeix
 22. No. Falta de organisasio etc etc

  ResponSuprimeix
 23. No. Massa cosa junta. Xaranges, paelles, disfreses. Poca participacio en disfreses. Hi haura que promocionar-ho millor. Els bous millor al carrer. Fa mes festa i la gent va mes als bars.

  ResponSuprimeix
 24. No. Els horaris fatal i falten mes cosses per a poder animar, tant a la gent jove com adults

  ResponSuprimeix
 25. Si. Em tingut el de sempre, mes un concert, encara q ha sigut tot molt junt. Particularment em va agradar mes l'any passat...

  ResponSuprimeix
 26. No. molt comprimides y poca varietat

  ResponSuprimeix
 27. No. En la programación no he vist res atractivo per deixar la pkatja i bailar al poble.

  ResponSuprimeix
 28. No. millor en dos caps de setmana, un les paelles i laltre xarngues i disfresses.

  ResponSuprimeix
 29. No. No trobe just que estiguen tancats els carrers tota la semana. Si pa el poble soles hihan en total 4 dies de festa que els carrers els tanquen eixos 4 dies. No 9 dies. Jo treballe i per a mi a suposat un problems

  ResponSuprimeix
 30. No. molt juntes tots els actes

  ResponSuprimeix
 31. No. Tot en 24h. Paelles, xarangues i disfreses. No hi ha cos ni buxaca que ho puga aguantar tot.

  ResponSuprimeix
 32. No. No hi havia res no pareixien festes

  ResponSuprimeix
 33. No. molt juntets tots els actes

  ResponSuprimeix
 34. No. No trobe just que estiguen tancats els carrers tota la semana. Si pa el poble soles hihan en total 4 dies de festa que els carrers els tanquen eixos 4 dies. No 9 dies. Jo treballe i per a mi a suposat un problems

  ResponSuprimeix
 35. Lo que no puede ser es que los bares de la plaza ocupen tanto sitio,si quieren montar tantas mesas ,que se paguen ellos la fiesta.La plaza está muy agobiada y los bares creen que ellos tienen todo el derecho de ocupación.Si el año que viene se instalara dos bares más que pasaría ? Si quieren fiestas que se las paguen y si no ,se pueden hacer también algunos actos en la casa de la cultura.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari