Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 27 de setembre de 2016

Uns operaris troben un esquelet humà a Tavernes

Hem vist a la premsa que uns operaris troben un esquelet humà a Tavernes de la Valldigna. 

Pel que sembla, el cos presentava un avançat estat de descomposició i únicament quedaven els ossos 

Un grup d'operaris agrícoles va trobar en la vesprada d'ahir un esquelet humà a Tavernes de la Valldigna, concretament, en una parcel·la situada al costat del polígon El Pla, a uns 50 metres de les fàbriques que delimiten el vessant sud d'aquesta zona industrial situada a l'accés oest de la Vall. 

Segons ha pogut saber LAS PROVINCIAS, un grup de peons agrícoles estava realitzant tasques de desbrossament en la parcel·la annexa al polígon, quan va descobrir les restes òssies tapats per les herbes. Els treballadors van sortir corrent per donar avís a les forces i cossos de seguretat. Sobre les 18 hores d'ahir seguia la inspecció ocular del lloc a l'espera que arribés el dispositiu judicial per aixecar el cadàver. Pel que sembla, el cos presentava un avançat estat de descomposició i únicament quedava ja l'esquelet. Tot apunta que es tracta d'un home d'Europa de l'Est, encara que aquesta dada encara està per confirmar. El que sí està clar és que no hi ha denúncies de desapareguts a la zona. Les proves forenses determinaran les causes de la mort, si aquesta es va produir de manera violenta o natural, i el temps que fa que es va produir la mateixa, ja que el trobar-se en una zona rural, la descomposició es podria haver accelerat per factors ambientals. 

El lloc en el qual es trobava el cos està a prop del polígon, així com d'un camp de taronges en plena producció. A més, aquestes parcel·les van ser ocupades per la zona d'acampada del Festivern a finals d'any. Tot i que la herba estava alta i impedia la visió d'un cos arran de terra, molta gent passeja amb els seus gossos o fa esport a escassos metres del lloc en el qual es va trobar sense que ningú s'adonés que pogués haver estat ahí. 

Les proves forenses llançaran més llum a una investigació que roman oberta. La Guàrdia Civil i Policia Local es va presentar al lloc per custodiar la zona fins que es va procedir a l'alçament del cadàver. 

Fa vuit anys ja es va trobar un altre esquelet en una caseta de camp situada a pocs metres del carrer Blasco Ibáñez de la platja. En aquesta ocasió, el cos pertanyia a un estranger que havia mort de mort natural.

Font: las provincias

1 comentari:

  1. Quin mal rotllo! El que no entenc és perquè diuen que pareix que siga un home de l'Europa de l'Est. Només mirant els ossos ja ho saben?. CSI espanyol !

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari