Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 19 d’octubre de 2016

Cementiri perillós
Bocabadats i molt preocupats ens ha deixat Llum Sansaloni, regidora de Compromís, amb les seves declaracions al Levante-EMV en les què diu que hi ha un gran nombre de làpides amb enganxes insegurs que podrien caure i fer molt de mal a les persones que poguessin passar per allí en aquell moment.

I que fa la regidora de Compromís per evitar el perill? La seva "solució" és posar cartells a les làpides advertint que la làpida està en mal estat i pot caure i que es contacte amb els operaris municipals urgentment.

Què passa si cap familiar va al cementiri? Què passa si el cartell es cau? Què passa si cau una làpida sobre alguna persona?

El proper 1 de novembre és dia de Tots Sants. El dia en què més persones van al cementiri de tot l'any. Ens trobarem en un Cementiri amb moltes persones passant per sota de làpides que poden caure i, com ha dit la regidora de Compromís, "fer molt de mal a les persones que passen per allí"?5 comentaris:

 1. Des de quan era coneixedora la regidora de esta perillosa situació? Com es pot ser tan imprudent?

  ResponElimina
 2. En la foto hi ha cartells per terra i no es sap de quina làpida son. Segur que no arreglen les làpides.

  ResponElimina
 3. Aco será una broma, no? Com es pot portar un ajuntament tant malament!

  ResponElimina
 4. En un blog afí a Compromís he llegit que l'ajuntament havia fet requeriments anteriors als propietaris i no han fet cas. Però que diuen estos?

  ResponElimina
 5. Tindrien que vallar la zona on hi ha perill.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari