Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 15 d’octubre de 2016

El Partit Popular celebra que per fi s'hagen pagat els 100 euros del segon termini de Xarxa Llibres

Eva Palomares, Por
"La nostra insistència i exigència al Govern de Compromís ha donat els seus fruits i l'Ajuntament ha pagat per fi el segon termini de Xarxa Llibres", comenta Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.

El grup Popular de l'Ajuntament de Tavernes ha insistit al Govern de Compromís durant els últims mesos perquè pagués els 100 euros del segon termini de Xarxa Llibres com s'havia compromés el Govern "perquè moltes famílies necessitaven els diners abans de l'inici de curs per comprar llibres i material escolar per al nou curs", com explica Palomares.

Finalment, s'ha pagat un mes després de l'inici de curs. I l'únic motiu que va donar Compromís per aquest retard van ser els possibles comentaris que sorgiren dels grups de Whatsapp de mares, segons va argumentar la regidora d'Educació de Compromís al ple. "No és presentable ni és seriós que aquesta demora l'hagen de suportar les famílies per una excusa d'aquest tipus", conclou la portaveu popular.

La mala gestió d'aquest pagament per part de l'Ajuntament de Tavernes se suma a la gestió de la Conselleria d'Educació, dirigida per Compromís, que també deixa molt a desitjar. De fet, ha motivat tantes queixes que el Síndic de Greuges s'ha vist obligat a obrir una queixa d'ofici.

3 comentaris:

  1. Si no fora per el PP encara estariem sense cobrar.

    ResponElimina
  2. El que és un espectacle, és que facen un batucada tot el matí i música durant la vesprada,enfront del centre de salut, i que el soroll insuportable no deixe als professionals treballar ( imposible que ausculten,... ) ni als malalts tractar-se adeqüadament de les seues patologies ( expliqueu-me com es sent una persona amb migranya i maretjos escoltant la batucada). Una manca de respecte total una vegada més q s'autoritzen aquest tipus d'events a l'aire lliure al costat d'un centre sanitari. Per favor , publiqueu-ho per a que es digonga part del malestar tant de professionals com d'usuaris de la sanitat.

    ResponElimina
  3. Ja era hora, per fí, i per segona volta que li ho demanen.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari