Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 14 d’octubre de 2016

El Partit Popular de Tavernes celebra la cessió del local de la Cambra Agrària per a usos agrícoles i reclama que es busque prompte un local per ACUDE


El Partit Popular de Tavernes celebra que la Conselleria d'Agricultura haja cedit el local de la Plaça Major a l'Ajuntament amb la condició que es dedique a usos agrícoles.

"Ens alegrem per esta cessió però ens preocupa la situació en què queda l'Associació de Cuidadors i Dependents (ACUDE) que actualment ocupa este local i que haurà de desallotjar perquè ha de dedicar-se exclusivament a usos agrícoles, en ser ésta una condició de la Conselleria d'Agricultura", comenta el regidor del PP de Tavernes, Salvador Sansaloni.

El PP de Tavernes s'ha posat en contacte amb ACUDE però l'associació no tenia cap informació al respecte. "Ni coneixia que havia d'abandonar les instal·lacions ni, per descomptat, on s'ubicaran quan les abandonen. Davant aquest desconeixement l'associació ha mostrat la seua preocupació", explica Salvador Sansaloni.

D'altra banda, encara es desconeixen els detalls de la cessió. "No sabem si la cessió és temporal o definitiva, el termini que ha donat la Conselleria perquè es pose en marxa aquest ús agrícola o, entre altres coses, quin serà aquest ús agrícola a què es destinarà", comenta Sansaloni.

"El Partit Popular demana al govern de Compromís de Tavernes que aclaresca prompte la nova destinació de l'associació ACUDE, que diàriament ajuda a uns 30 veïns i a  les seues respectives famílies, i que serà desallotjada d'aquestes instal·lacions quan acabe tot el tràmit burocràtic que implica aquesta cessió. Ens oferim a ajudar l'Ajuntament per trobar una solució a aquest problema", proposa el regidor popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari