Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 20 d’octubre de 2016

El Partit Popular de Tavernes demana al govern de Compromís que garantesca la seguretat en el cementeri


El Govern de Compromís de Tavernes, una vegada més, actua tard i malament. Aquesta vegada al cementeri municipal. Llegíem ahir les declaracions de Llum Sansaloni, regidora de Compromís responsable del cementeri, sobre la detecció de gran nombre de làpides que no tenien els enganxalls segurs i que podrien caure pesades lloses de marbre que farien molt de mal a una persona que pogués passar per allà.

"L'Ajuntament, governat per Compromís, ha tingut molt de temps per solucionar aquesta situació però no ho ha fet i ara que s'acosta Tots Sants, ha d'actuar amb rapidesa per evitar que puga ocórrer una desgràcia si, com adverteixen uns cartells que s'han col·locat a les làpides, cau una de les que estan en mal estat "explica la regidora del PP, Maria Ciscar.

En primer lloc, la regidora popular no entén per què no s'ha utilitzat la notificació oficial com a mitjà de comunicació amb els veïns afectats. "L'administració s'ha de posar en contacte amb un mitjà més eficaç i seriós, com una notificació. Haguera estat el més correcte, efectiu i ràpid", valora. L'Ajuntament ha advertit als familiars amb un cartell que ha col·locat en algunes làpides que estan malament i que poden caure. En aquests cartells es demana que es contacte urgentment amb els operaris. “Des del Partit Popular creiem que no és el millor mitjà utilitzat per avisar de les deficiències als propietaris”, opina la regidora popular.

"Nosaltres vam dubtar de l'eficàcia de tots aquests cartells, ja que alguns ja han caigut a terra, com es veu en les fotos que s'han difós per les xarxes socials, i alguns cartells no seran llegits per ningú. De fet, la resposta ha estat escassa. S'acosta Tots Sants, moltes persones van a anar al cementiri a visitar els seus familiars i a netejar i posar flors a les seues làpides i no volem lamentar cap desgràcia que pogués succeir", comenta Ciscar.

pptavernes@gmail.com


1 comentari:

  1. L'ajuntament tindria que posar tanques en les zones on hi ha perill.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari