Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 18 d’octubre de 2016

El PP de Tavernes denuncia que l'alcalde fa servir un cotxe de policia per traslladar del seu domicili a l'Ajuntament

Tavernes no es pot permetre un alcalde que utilitze un cotxe de Policia per traslladar des del seu domicili a València a l'Ajuntament de Tavernes i viceversa. No és presentable. "Nosaltres no tenim la culpa que l'alcalde de Tavernes visca a València, per la qual cosa exigim que Jordi Juan deixe d'utilitzar a un policia local i un vehicle de la policia per aquests trasllats", sol·licita la portaveu del Grup Popular, Eva Palomares.

Jordi Juan té assignat un policia per als seus trasllats, i entre el policia i el vehicle policial, l'alcalde de Compromís disposa de recursos municipals que li costen a les arques municipals més de 35.000 euros anuals, prop de 5.000 euros més del que ha destinat el Govern de Compromís a l'asfaltat de carrers en el pressupost de 2016. "Els veïns de Tavernes no tenim per què pagar-li els seus viatges de casa a l'Ajuntament i viceversa. Un policia no té per què conduir més de 200 km diaris en un cotxe de l'Ajuntament per recollir-lo i tornar-lo al seu domicili de València. Costa molts diners i recursos a les arques municipals i no cal. Només faltaria que, a més de viure i València i utilitzar vehicle i conductor de l'Ajuntament, cobrés el plus de transport de les Corts Valencianes ", assevera la portaveu popular.

4 comentaris:

 1. Ni els Consellers fan el que fa este alcalde amb els cotxes oficials. I damunt cobra plus de transport de les Corts.
  Això no pot ser legal.

  ResponElimina
  Respostes
  1. És molt molt agarrat este alcalde!!

   Elimina
 2. Levante, Provincias, La SER, El Mundo,.. ja han tret la noticia i l'alcalde ha confirmat que un cotxe de policia i un policía el porten de Valencia i despres el tornen a Valencia.
  Estos son els de Compromís.

  ResponElimina
 3. Es el resultat de creures per damunt del be i el mal.
  Ell pensa que es un ser superior

  ResponElimina

Escriu el teu comentari