Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 18 d’octubre de 2016

El PP de Tavernes denuncia que l'alcalde fa servir un cotxe de policia per traslladar del seu domicili a l'Ajuntament

Tavernes no es pot permetre un alcalde que utilitze un cotxe de Policia per traslladar des del seu domicili a València a l'Ajuntament de Tavernes i viceversa. No és presentable. "Nosaltres no tenim la culpa que l'alcalde de Tavernes visca a València, per la qual cosa exigim que Jordi Juan deixe d'utilitzar a un policia local i un vehicle de la policia per aquests trasllats", sol·licita la portaveu del Grup Popular, Eva Palomares.

Jordi Juan té assignat un policia per als seus trasllats, i entre el policia i el vehicle policial, l'alcalde de Compromís disposa de recursos municipals que li costen a les arques municipals més de 35.000 euros anuals, prop de 5.000 euros més del que ha destinat el Govern de Compromís a l'asfaltat de carrers en el pressupost de 2016. "Els veïns de Tavernes no tenim per què pagar-li els seus viatges de casa a l'Ajuntament i viceversa. Un policia no té per què conduir més de 200 km diaris en un cotxe de l'Ajuntament per recollir-lo i tornar-lo al seu domicili de València. Costa molts diners i recursos a les arques municipals i no cal. Només faltaria que, a més de viure i València i utilitzar vehicle i conductor de l'Ajuntament, cobrés el plus de transport de les Corts Valencianes ", assevera la portaveu popular.

4 comentaris:

 1. Ni els Consellers fan el que fa este alcalde amb els cotxes oficials. I damunt cobra plus de transport de les Corts.
  Això no pot ser legal.

  ResponElimina
 2. Levante, Provincias, La SER, El Mundo,.. ja han tret la noticia i l'alcalde ha confirmat que un cotxe de policia i un policía el porten de Valencia i despres el tornen a Valencia.
  Estos son els de Compromís.

  ResponElimina
 3. Es el resultat de creures per damunt del be i el mal.
  Ell pensa que es un ser superior

  ResponElimina

Escriu el teu comentari