Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 5 d’octubre de 2016

El whatsapp té la culpa


Bocabadats ens ha deixat Bea Ferreres, portaveu i regidora d'Educació de Compromís .

Ara va i resulta que la culpa de què quasi 1.200 alumnes de Tavernes no hagen cobrat els 100 euros dels llibres de text del curs passat, la té el que es puga comentar en un grup de whatsapp.

Bea Ferreres ha afirmat que "Sabem el que es pot crear en grup de whatsapp: el jo si he cobrat i tu no" i és que els de Compromís estan més pendents del que es diga en whatsapp que en pagar el que deuen a prop de 1.200 escolars del poble.

La regidora vol justificar la seua incompetència amb el que es puga comentar en un grup de whatsapp. Té la culpa whatsapp de què els de Compromís tarden més de 3 mesos en pagar els 100 euros que deuen als alumnes de Tavernes? Tenen la culpa els quasi 1.200 escolars de Tavernes?

La culpa no és del whatsapp Sra. Ferreres. La culpa és de vosté i de Compromís de Tavernes que porten més de 3 mesos de retard en el pagament dels 100 euros dels llibres de text.

Quasi 1.200 alumnes porten esperant més de 3 mesos per cobrar els 100 euros que l'Ajuntament de Tavernes, governat per Compromís, no els paga per la seua nul·la capacitat de gestió i la seua ineficàcia.

Ara ens assabentem que, després de 3 mesos, encara queden per introduir correctament les dades de 32 alumnes. Com pot ser que tarden tants mesos a introduir bé les dades dels escolars de Tavernes? És molt difícil ser més incompetents i mals gestors que vostés!!

Ací es poden veure i escoltar les declaracions de Bea Ferreres regidora de Compromís: 

9 comentaris:

 1. És veritat són uns malpagaors, però pagaran. Segur que pagaran.
  El PP no pagava perquè no hi havia ajudes com les de Xarxa Llibres.

  ResponElimina
 2. Que paguen ja i que es deixen d'excuses estúpides.
  No hi ha cap justificació per este retras en el pagament dels llibres del curs passat.
  Justificar l'impagament en el què diran en al whatsapp és per morir-se de la risa.

  ResponElimina
 3. És el que té l'inexperiència en el sector educatiu, és només una opinió però serà que no hi ha gent amb experiència en educació per ocupar i exercir el càrrec?

  ResponElimina
 4. Creia que això del WhatsApp era broma però he vist el vídeo i és veritat. Com es poden fer les coses tan malament?

  ResponElimina
 5. Perque no escrius la veritat, en la web del ajuntamet esta posat el ple, i el que va dir Bea no s'assembla a esta noticia.

  ResponElimina
 6. Primer les persones deien ...

  ResponElimina
 7. Entonces no paguen a la majoria pel que puguin dir uns pocs en un grup de WhatsApp.
  Impressionant el nivell de Compromís Tavernes 2.0

  ResponElimina
 8. Ay mare, si aixó es de veres que ara te la culpa el waaspp, es que ja s´els ha acabat les persones a qui culpar?.

  Abans eren tots culpables menys ells, JAJAJAJAJAJAJ, ara la tenen les xarxes socials i la tecnología, després tindrán la culpa les fonts o els arbres? Açó pareix el monoleg de Castillo, vinga la risotada xe, que aixó al fi i al cap ho pagará el poble de Tavernes

  ResponElimina

Escriu el teu comentari