Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 24 d’octubre de 2016

Els pobles del Partit Judicial de Sueca treballen conjuntament contra la violència masclista
Hem vist a la web de l'ajuntament que els municipis que configuren el Partit Judicial de Sueca acorden celebrar el 25-N i inicien els tràmits per a dotar-se d’un Punt de Trobada Familiar.

S'han iniciat un seguit d’accions per tal de coordinar les seues polítiques de lluita contra la violència masclista. Ho fan en estreta col·laboració amb el Jutjat número 4 de Primera Instància i Instrucció i Violència de Gènere del qual és titular el magistrat José Luis Mendoza.

En una reunió a Cullera es van decidir les primeres mesures per celebrar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere el pròxim 25 de novembre i s'ha elaborat un manifest que s’han compromés a treballar conjuntament.

En la trobada es tractà també l’estat en què estan els tràmits per a aconseguir la implantació d’un Punt de Trobada Familiar (PEF) a la ciutat de Sueca. Actualment, el Partit Judicial no disposa d’esta prestació i ha de fer ús del PEF de Gandia, que està saturat per l’alta demanda.

Este grup, que engloba els 14 municipis, es va constituir i reunir prèviament a Sueca, on els integrants tingueren l’oportunitat de visitar la vivenda que l’Ajuntament de Sueca ha cedit per a la ubicació del PEF.


L’Ajuntament de Tavernes ja ha elaborat una campanya de conscienciació amb el nom “Novembre contra la violència de gènere. No és no”. Durant tot el mes s’ha organitzat una extensa programació de tallers, exposicions, xarrades i altres activitats que es presentaran el dia 2 de novembre en la Casa de la Cultura, a les 19 hores. A més, la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials té projectades diverses accions contra la violència de gènere durant tot l’any.

Font: web de l' ajuntament de Tavernes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari