Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 14 d’octubre de 2016

Guia gratuïta per descobrir Tavernes

Hem vist a la web de l´Ajuntament que una nova guia gratuïta descobreix la ciutat de Tavernes.

“Visitant Tavernes de la Valldigna” és la nova guia que recull les tradicions, la gastronomia, les festes i els paratges més emblemàtics que es poden visitar.

L’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València han publicat una guia gratuïta per a recórrer la ciutat de Tavernes i la platja.

Els visitants podran conéixer el centre històric i explorar cada racó que ofereix el municipi, i descobriran la història a través de la cova del Bolomor, la torre de guaita o l’ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola. Estes són algunes de les petjades que han deixat els hòmens al llarg de la història i que l’Ajuntament pretén restaurar i donar valor per a cuidar i promocionar la ciutat de Tavernes.

A més, la guia convida a gaudir de la gastronomia de Tavernes, assaborint els plats i els dolços típics, així com de la cultura, les tradicions i les festes. Els balls populars, la dolçaina i el tabalet, el cant d’albades, els porrats o l’Encontre de Setmana Santa en són algunes.

Els interessats a passejar pels paratges naturals de Tavernes ja disposen d’una guia bàsica que els endinsarà per la Ruta dels Sentits, el Clot de la Font, Sant Llorenç o la muntanya de les Creus.

Este nou llibret es suma al de les rutes senderistes que ja es va publicar al maig: “Caminant per Tavernes de la Valldigna”.

Font: Ajuntament de Tavernes 

2 comentaris:

  1. Podrien ferla en pdf para baixarla

    ResponElimina
  2. On podrem trobar-la? En turisme ? en quins llocs es repartiran? ací? nivell provincial? nacional? A vore si del poble no ixen !!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari