Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 26 d’octubre de 2016

Jordi Juan deixa plantada a la Policia Local en una reunió per a tractar problemes del cos

Hem vist a la premsa que els agents critiquen que l'alcalde de Tavernes no acudeisca a una trobada per abordar el malestar amb el cap de la brigada de seguretat.
La plantada sense previ avís de l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, als representants sindicals del cos de la Policia Local ha causat gran indignació en bona part d'aquest col·lectiu. Un fet que augmenta els problemes que han sorgit els últims mesos en el si de la Policia Local. Situacions com l'intent de retirar les pistoles, la manca de coordinació en els rentings dels cotxes policials, l'obertura de diversos expedients disciplinaris a agents o la decisió judicial contra les places d'inspectors són algunes de les situacions que reflecteixen el malestar existent a la Policia Local.

El primer edil va faltar a la reunió que tenia concertada amb els representants comarcals dels sindicats SPPLB, UGT i CSIF, que representen els agents de la Vall. 

Des d'aquests tres sindicats han decidit «denunciar públicament la falta de respecte i consideració que amb ells ha tingut l'alcalde» i afegeixen que la reunió va ser confirmada 48 hores abans de la cita prevista. Segons indiquen els sindicats, al mes de setembre van sol·licitar una reunió amb Joan «per tractar els seriosos problemes que durant any i mig estan afectant el col·lectiu i que no estan sent resolts per l'edil de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni». La cita es va concedir per al 13 d'octubre a les 11 hores. Ja al consistori per a acudir a la reunió, la secretaria d'alcaldia comunica als representants sindicals que l'alcalde no assistiria. Segons els sindicalistes, en lloc del primer edil, a la reunió van acudir la regidora Sansaloni, juntament amb el regidor de Personal, Perfecto Benavent. 

Per als sindicats SPPLB, UGT i CSIF, l'actitud mostrada de la regidora responsable de la policia al acompanyar-se en els consells policials d'altres edils i ser incapaç de mantenir la reunió amb l'alcalde, «posa en dubte la seva manca de capacitat per afrontar la direcció d'aquest col·lectiu per si sola ». 

La reunió tractava d'analitzar l'obertura d'expedients a diversos policies locals. Segons els sindicats «durant el transcurs de la reunió, i un cop exposats els problemes existents que giren al voltant de la Prefectura de la Policia Local, la sorpresa d'aquests va ser la defensa incondicional per part dels dos regidors a la Prefectura, recolzant fins i tot l'obertura massiva d'expedients disciplinaris a funcionaris policials, entre els quals es troben dos representants sindicals ». 

Davant d'aquesta situació, els sindicats recriminen a l'alcalde «que no s'atrevisca a donar la cara davant els representants comarcals per solucionar aquesta situació que se li ha anat de les mans a Sansaloni, així com que confirmés la seva assistència a la reunió 48 hores abans, per arribada l'hora no presentar-se ». 

Els representants insisteixen «ens agradaria saber què hi ha darrere d'aquesta defensa a ultrança del Cap de Policia, responsable de tots els problemes, i de les greus desqualificacions que vam haver de sentir respecte a la resta de la plantilla. I ens preguntem un cop més ¿què hi ha darrere de tot això? ».

Font: las provincias

5 comentaris:

 1. Intolerable... i més coses que em calle.
  #JordiDimissió

  ResponElimina
 2. Jordi no vol reconeixer la realitat. Hi ha molts problemes en la Policia, ell no sap solucionarlos i fuig.

  ResponElimina
 3. El ser superior no es rebaixa parlant en la policia

  ResponElimina
 4. Hi ha que aclarir..., que la reunió era ambs els representants sindicals comarcals, dels sindicats UGT- CSIF- SPPLBCV, per tant no sindicals locals, com algú pot creure.

  La reunio va ser demanada per entrevistr-se amb el Sr. Alcalde, no amb altres Regidors. Voler confondre al poble de Tavernes, utilitzant als treballador com a rendiment electoral, es fer politica barata que més tard o prompte........., les urnes els faran pagar.

  ResponElimina
 5. Que no molesten a Jordi que ell viu en València.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari