Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 31 d’octubre de 2016

L’Ajuntament de Tavernes contractarà 8 persones dins del Programa d’Iniciativa Social

Les persones contractades seran parats de llarga duració i jóvens desocupats, menors de 30 anys, que han d’estar inscrits al SERVEF i començaran a treballar abans de final d’any.

L'Ajuntament de Tavernes contractarà 8 persones desocupades gràcies a l'ajuda de 80.000 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través del Servef.
Amb el Programa d’Iniciativa Social, que inclou el Salari Jove, la Regidoria de Foment contractarà durant nou mesos tres joves desocupats, menors de 30 anys, sense experiència, entre els quals hi haurà un enginyer tècnic, un programador informàtic i un oficial d’electricitat.
A més, estes ajudes tenen com a destinataris les persones desocupades de llarga duració. En total es buscaran tres auxiliars d’ajuda a domicili i un administratiu per a treballar durant quatre mesos. Este Pla d’Ocupació també contempla un orientador laboral que tindrà un contracte de sis mesos.
El SERVEF seleccionarà els treballadors seguint els criteris de major adequació al lloc de treball que s’ofereix, ser persona amb discapacitat, nivell de protecció per desocupació, responsabilitats familiars, dona en situació de risc o aturat de llarga durada. Les persones que estiguen interessades poden informar-se en el departament de Foment Local en el Braç Treballador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari