Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 6 d’octubre de 2016

Queixa d'una veïna: la font de davant del poliesportiu està abandonadaUna veïna ens envia esta foto de la font que hi ha davant del Poliesportiu i ens diu que "la font porta buida més de tres setmanes, que està molt bruta i que molts xiquets i xiquetes entren a jugar dins. Un dia es faran mal i a veure després qui és el responsable. Demana que la posen en marxa de nou i que es netege o que la rodegen amb tanques fins que torne a estar en funcionament ".

La veïna també ens comenta que "este Ajuntament no es preocupa de les fonts tan boniques que tenim i posa d' exemple a més d'aquesta, la benpagà o la de la barca de la platja en la qual es va trobar una serp".

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

3 comentaris:

  1. És un perill tindre la font aixina

    ResponElimina
  2. Tenim pares i mares en molt poca responsabilidat. Mira que deixar entrar als fills a jugar en la font i si te aigua tambe ho deixen. No tenen por de que es fassen mal.

    ResponElimina
  3. La font ja està plena, o al menys ahir per la vesprada ja ho estava

    ResponElimina

Escriu el teu comentari