Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 7 d’octubre de 2016

Tenim un Ajuntament copió?Còpia? Plagi? Apropiació propietat intel·lectual? Menyspreu dels drets d'autor? Una còpia i pega? Pirateig nu i cru? Altra polèmica protagonitzada pel govern Compromís de Tavernes?

Hem llegit en CulturPlaza que L’Ajuntament de Tavernes, governat per Compromís, ha fet públic un cartell per comunicar la programació per al pròxim 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. La imatge presenta un element que potser siga reconegut pels veïns de la ciutat de València, ja que inclou la Senyera que protagonitza el cartell dissenyat per l’estudi Menta per a la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València.

El cartell creat a Tavernes de la Valldigna presenta la Senyera amb un 9 superposat i sobre una silueta de la Comunitat Valenciana. El disseny mutila la imatge creada per Menta, estudi format per Elisa Gómez, Raül Climent i Xavi Calvo, per commemorar l’entrada a la ciutat del rei Jaume I. “La funció d’un cartell com aquest és prou diferent de la que normalment compleixen els cartells que solem veure pel carrer, on la funció comunicativa és l’objectiu principal. En el cas del cartell del 9 d’Octubre la funció és, a priori, la commemoració”, explicaren des de Menta. “Tot açò sense oblidar que el disseny ha de transmetre l'esperit del nostre temps i per tant ha de ser gràficament actual, iconogràfic i directe”.

11 comentaris:

 1. Cas Atapuerca, Cartell 9 d'Octubre, els whatsapps,...
  Que vergonya.

  ResponElimina
 2. Pues la Cotorra li ha llevat el blau a la senyera.

  ResponElimina
 3. Han agarrat el cartell de Valencia i el 9 de Canal Nou i han creat este cartell tan original.

  ResponElimina
 4. No seria la primera volta

  ResponElimina
 5. València amb accent. Gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. En lo cults que sou i no sabeu quina es la bandera Valenciana...

   Elimina
 6. A mi m'agrada més el de Tavernes, amb el dia i la nostra comunitat de fons. Un 10 a qui ha pres la senyera de referencia i ho millora, perquè hi ha una millora evident si realment es copia. Tenim que estar contents.
  Aci també copien fotografies d'altres llocs o de google, i en totes parts passa igual. Fins Paco Camps ha copiat la seua tesi doctoral.

  ResponElimina
 7. He vist les banderes que han pentjat en la facana de la casa del poble i no entenc res, com pot un govern que es supón que está per al servei del poble i en defensa de la llei i del nostre estatut pentjar aixo que no ens representa en res? Ahí si que s hauria de manifestar el poble i fer posar el que toca i que ixes banderes se les penjaren cadascu en sa casa. Quins representants hem elegit?

  ResponElimina
 8. Que vergonya de govern, qualsevol cosa la utilitzen per fer la seua propaganda. Utilitzen el 9 d octubre per fer-nos arribar la historia d un altre poble, ens volen llevar la nostra Identitat. I dic jo, hi han altres partits a l oposicio que en minoría pero representen a un altra part del poble, perque no posen ells les banderes que realment ens representen i que deuen anar amb la balconada del poble?

  ResponElimina
 9. Las banderas del balcón son , una un pendon y no una bandera, si no sabéis lo que es un pendon mirádlo, y es el del rey Jaime I, y la bandera la que fué oficial durante toda la preautonomía, hasta que desde Madrid nos la cambiaron por pacte entre Alfonso Guerra y Abril Martorell. Por lo tanto símbolos valencianos y tan valencianos.

  ResponElimina
 10. Estos de Compromis volen fer a tothom poc cult i no s adonen " Maldita emeroteca" Srs. no siguau ignorants, esta gent s aprofita dels ignorants. En el 2006 el congres de diputats es reuneix per tramitar el nou Estatut d autonomía de la comunitat Valenciana, aprovant la bandera coronada per, 84 vots a favor i 5 en contra, ixe pendon que pensen ells se l han tret de la butxaca. Así el que passa en estos partits es que volen fer-nos comulgar a tots en anar en contra de la llei, es l única justificacio. Tingau clar que la bandera que representa als valencians es la Reial Senyera coronada o Senyera Valenciana. Aco no hi dic jo, esta expresament resenyada en l art. 4 del nostre Estatut d Autonomia que es la Norma de mes alt rango dels valencians.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari