Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 15 de novembre de 2016

Carolina Pérez Bosch ja és la fallera major de Tavernes del 2017L'exaltació de la fallera major de Tavernes del 2017, Carolina Pérez, va comptar amb la presència de la fallera major de València, Raquel Alario.

La Casa de la Cultura de Tavernes va ser l'escenari dissabte a la nit de l'exaltació de la fallera major de Tavernes del 2017 Carolina Pérez Bosch.

La nova fallera major va començar el seu parlament explicant com "el desig que tenia des que era xiqueta s'ha fet realitat enguany", i va donar les gràcies, entre altres, a la Federació de Falles per tota la faena que fan de manera desinteressada.

L'acte també va servir per a acomiadar la que ha estat fins ara fallera major del 2016, Ana Benavent, que va agrair tota l'ajuda rebuda durant el seu regnat i va assenyalar que era una nit molt emotiva en què acabava un any ple de molt bons moments.

La fallera major de València, Raquel Alario Bernabé, que té arrels a Tavernes, així com la de Gandia i les sis comissions locals, van voler estar ací esta nit i van felicitar Carolina pel nou càrrec. Raquel Alario, fallera major de València 2017, va rebre la insígnia d'or de la ciutat i va signar en el Llibre d'Honor del poble.

1 comentari:

Escriu el teu comentari