Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 22 de novembre de 2016

Descomptes a mitges
Com s'indica als cartells difosos per l'organització del Festivern, s'anuncien descomptes exclusivament per als nascuts en Tavernes i per a les entrades comprades en taquilla a partir del dia 29 de desembre.

Per què els descomptes només s'apliquen als nascuts en Tavernes? 

Tavernes no és una ciutat acollidora? És just que els descomptes siguen únicament per als qui hagen nascut en Tavernes? No seria més lògic que el descompte siga per a les persones que viuen en Tavernes, encara que no hagen nascut ací? ahhh que sinó l'Alcalde no entraria en el descompte! Perquè no viu a Tavernes...

Ens han arribat queixes de jóvens que viuen, estan empadronats i paguen els seus impostos en Tavernes però no han nascut ací i no veuen motiu pel qual no poder beneficiar-se dels descomptes en les entrades.

I per què el descompte de 8 euros només s'aplica a les entrades comprades anticipadament i s'obliga als veïns i/o nascuts en Tavernes a acudir a les taquilles a partir del 29 de desembre a comprar les entrades si volen beneficiar-se del descompte? Ens comenten que eixos dies hi ha molta cola i la taquilla es tanca quan es cobrix l'aforament pel qual podria donar-se el cas de quedar-se sense entrada.

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.com


3 comentaris:

  1. Pues si. Hi ha molta gent que viu a Tavernes pero no ha nascut ací que també te dret al descompte i aplicar el descompte a les entrades anticipades també em sembla una bona proposta.

    ResponElimina
  2. Que malament es fan les coses, tan fácil que sería fer el descompte a tota la gente que viu al poble i comprar les entrades a partir de quan s obri la venda, molt, molt malament, pitxor, impossible.

    ResponElimina
  3. No demaneu pels del Festivern! Ja sapanyaran!! Ells están contents I pagats de que a penes els rebaixen res. Que disfruten lo votado!! Poseu propostes que els beneficien I vos critiquen. El mon al revés.No home no! Que es quede en eixe preu o més car...els ho aplaudirien tambe

    ResponElimina

Escriu el teu comentari