Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 15 de novembre de 2016

El IV Cicle d’Economia i Territori acull una conferència sobre agricultura ecològica


L’ Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València organitzen el IV Cicle d’Economia i Territori amb l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica a Tavernes.

La tercera sessió consistirà en una xarrada amb el títol “Agricultura ecològica. Present i futur del camp valencià” a càrrec d’Enric Navarro, un enginyer agrònom que pertany a una família d'agricultors de l'Horta de València i practica l'agricultura ecològica des de fa més de deu anys. Ha creat, junt amb altres socis, una empresa de cultiu i explotació de la xufa ecològica situada a Alboraia, la capital de l'orxata.

En la jornada s’explicaran les perspectives de l’agricultura ecològica, així com la importància de l’horta valenciana i la seua vinculació amb una alimentació de proximitat, en un any en què les Nacions Unides, a través de la FAO, han declarat València Capital Mundial de l’Alimentació per a l’any 2017.

L’acte serà el dijous 24 de novembre en el saló de plens de l’Ajuntament a les 20 hores i es podrà veure en streaming.

Font: web de l'ajuntament de Tavernes

2 comentaris:

 1. L'Institut Ignasi Vilallonga? Una fundació del catalaniste Eliseu Climent.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Toda la razón. ¿Qué pintan estos aquí? ¿Porqué motivo aparece ese nombre en el cartel? ¿Subvencionan algo? ¿Pagan algo?
   Tenemos gente de Compromís en todos los fregaos. Antes era el famoso Pau Pérez. Ahora ya no está porque ha medrado políticamente.
   Seguimos con el Intitut Ignasi Villalonga.

   Elimina

Escriu el teu comentari