Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 4 de novembre de 2016

El Parc dels Vents, el gran oblidat pel govern de Compromís
Hem rebut diverses queixes sobre el Parc dels Vents. Es tracta d'un parc infantil tancat que està en condicions fatals de neteja i conservació.

Per què tots els matins s'obri i no es revisa el seu estat abans que puguen entrar els seus usuàris. Més que res, perquè estem parlant de XIQUETS!

És fàcil donar la culpa al civisme de la gent, que en part si en té la culpa, però no es competència de l'ajuntament revisar les instal.lacions públiques tancades abans d'obrir-les? I la neteja? També no? I si parlem de col.locar papereres i vigilar que els elements del recinte estiguen en condicions per ser utilitzats?

Últimament estem rebent moltes queixes respecte als parcs i jardins del nostre poble. Per què eixa deixadesa? Dos legislatures governant i aquesta última amb majoria absoluta i quina és la excusa ara? Es tracta de LLOCS INFANTILS! Un poc de responsabilitat per favor.

10 comentaris:

 1. Quina llàstima que el PP no fera lo dels animalets com calia! M'agradava vore als iaios amb els menuts. Si tot haguera estat correcte no crec que els hagueren llevat d'ahí. Una llàstima, la veritat.

  ResponElimina
 2. LA tindra altra volta el secretari de el Syor. Alcalde......com es nou.

  ResponElimina
 3. El problema que té aquest parc és que està al costat de un padel ple de cristals i mai l'han netetjat desde que es va trencar.
  Els treballadors de l'empresa de netetja no poden accedir al padel i si no es netetja, sempre hi hauran cristals passen o no passen a netetjar-lo, ja que el vent està arrastrant cristals al parc continuament.

  ResponElimina
 4. El problema que té aquest parc és que està al costat de un padel ple de cristals i mai l'han netetjat desde que es va trencar.
  Els treballadors de l'empresa de netetja no poden accedir al padel i si no es netetja, sempre hi hauran cristals passen o no passen a netetjar-lo, ja que el vent està arrastrant cristals al parc continuament.

  ResponElimina
 5. El par te un horario al públic i en eixe horari te les portes accesibles per a tots, i de abandonat res ara estos díes es veus mes malament per les pluges últimés,
  van casí totes les dies a netejar ara a lo millor estos díes no en anant per motius de molta faena es operaris de la neteja. I de tancat res, soles alguns dies puntuals al cap del any. Aixo sols passar cuan anian falles, festes del poble etc. etc.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La noticia és del 4 de novembre, no eren dates festives. I ja es veu la imatge de deixadesa, de manera objetiva

   Elimina
  2. La noticia és del 4 de novembre, no eren dates festives. I ja es veu la imatge de deixadesa, de manera objetiva

   Elimina
  3. La noticia és del 4 de novembre, no eren dates festives. I ja es veu la imatge de deixadesa, de manera objetiva

   Elimina

Escriu el teu comentari