Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 de novembre de 2016

El Partit Popular de Tavernes lamenta que Compromís no aborde l' ampliació del cementeri

El Partit Popular de Tavernes va votar a favor d'una modificació de crèdit per valor de 50.000 euros per construir una plataforma i rampa al cementiri municipal, un nou accés al recinte per la zona est, que costarà prop de 50.000 euros. No obstant això, la portaveu popular del PP de Tavernes, Eva Palomares, lamenta que aquesta obra "no siga més ambiciosa i contemple també l'adequació de terrenys i la construcció de nous nínxols".


Compromís no aprén. "Hem vist notícies d'escassetat de nínxols, el dipòsit de corones de flors i taüts a la vista de tots, o per les notes en les làpides avisant del risc de caiguda però segueixen sense donar una solució definitiva al cementiri i, després de 5 anys, encara no disposen de projecte real per la seua ampliació", explica Palomares.


Aquesta inversió és un altre pegat de Compromís. Una rampa que no va enlloc no té cap sentit. "El més lògic haguera estat començar la casa pels fonaments i no per la teulada, com està fent Compromís. Ja és el moment d'abordar l'ampliació del cementiri. Concretar les fases. Pressupostar cadascuna de les actuacions i planificar la seua execució en el temps. En cinc anys el Govern de Compromís només ha posat pegats d'última hora. No es prenen seriosament la necessària ampliació del cementiri prevista en el Pla General que ha de començar per negociar l'adquisició dels terrenys", explica la portaveu del PP de Tavernes.

3 comentaris:

 1. Otra mentira del pp desmentida ayer en nota de prensa municipal recogida hoy en Las Provincias.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Yo veo causa-efecto. Noticia del PP I humo de compromis Excusas excusas I de fomento ni un gram. Ara cobrar mes impostos als veins per la seua propaganda o perque lalcalde tinga xofer aixo si

   Elimina
 2. Lo que veo yo es que Compromís se ha sacado de la manga una ampliación del cementerio que no existía...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari