Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 5 de novembre de 2016

El Partit Popular vota a favor de canviar el sistema de caldera del camp d'esports i exigeix ​​que es pose ja en funcionamentEl Partit Popular de Tavernes va votar en l'últim ple a favor del canvi del sistema d'aigua calenta del camp d'esports municipal perquè s'aconseguesca que la temperatura de l'aigua es mantinga per sobre dels 50ºC i, d'aquesta manera, prevenir i controlar la legionel·losi en els vestidors del camp municipal. 

Aquesta inversió s'està demorant en el temps i està generant moltes molèsties als usuaris del camp d'esports municipal. "Exigim que aquesta inversió es pose ja en funcionament perquè els usuaris porten dos mesos dutxant-se amb aigua freda", comenta la portaveu del PP de Tavernes, Eva Palomares. 

 El Govern de Compromís torna a ser lent en solucionar els problemes dels ciutadans. Aquest és un altre exemple que ho demostra. "L'hivern és a prop, els usuaris de les instal·lacions del camp d'esports, entre els quals hi ha molts menors, porten dutxant -se amb aigua freda des de l'estiu i Compromís ha trigat massa a portar la modificació de crèdit al ple. Dos mesos amb aigua freda i encara està fent-se el projecte. Un cop finalitzat, encara faltarà la instal·lació ", conclou Palomares. 


pptavernes@gmail.com

3 comentaris:

  1. Els xiquets amb aiga gelà per culpa dels de Compromís.

    ResponElimina
  2. Que poca vergonya que tenen. Els xiquets duxanse amb aigüa gelada i els de l'ajuntament sense arreglaro.

    ResponElimina
  3. ja seria hora de que s'arreglara,pareix mentira que encara no estiga solucionat

    ResponElimina

Escriu el teu comentari