Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 18 de novembre de 2016

El PP critica que l'Ajuntament tinga locals de la seua propietat sense utilitzarSalvador Sansaloni, regidor del PP de Tavernes, ha sol·licitat al Govern de Compromís que explique què pensa fer amb els locals de propietat municipal situats en el Carrer la Barca i en el Carrer del Riu.“El local del carrer la Barca estava ocupat pel Jutjat de Pau però en l'actualitat està buit i els locals del carrer del Riu havien d'haver sigut ocupats per Creu Roja i Càrites. No obstant açò, el Govern de Compromís no va voler cedir els locals a aquestes associacions i, a dia d'avui encara estan buits i sense utilitzar”, comenta el regidor popular.

L'Ajuntament té locals llogats que usa com a magatzem de la brigada o com reté de la Policia Local i tots els mesos paguem uns 4.000 euros per aquests dos lloguers. A aquests 4.000 euros mensuals hem de sumar els mes de 200.000 euros que el Govern de Compromís porta gastats a adequar el llogat local del reté.

“No és lògic gastar tants diners a llogar locals que no són propietat municipal mentre tenim locals de la nostra propietat que estan buits i sense ús. Amb els més de 200.000 euros que Compromís porta gastats en la reguarda s'hagueren pogut endreçar els nostres locals i donar-los un bon ús”, valora el regidor popular.

Salvador Sansaloni acaba dient que “Compromís porta més de 5 anys en el govern i ja hauria de saber què fer amb aquests locals que estan buits, sense ús i deteriorant-se per la falta de projectes del govern local. Vaig fer la mateixa pregunta fa 5 anys i continue estant disposat a ajudar cercant un ús a aquests locals buits perquè, en la mesura del possible, milloren la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Comunicació Partit Popular de Tavernes de la Valldigna 
Telèfon 696 94 62 98 
pptavernes@gmail.com 
www.pptavernes.com

1 comentari:

  1. Amb 48.000 euros a l'any de lloguer i els mes de 200.000 gastats en el reten es podrien fer moltes coses al poble.
    Si es gastaren en arrglar els locals del poble seria molt millor.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari