Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de novembre de 2016

El PP de Tavernes demana a Compromís que negocie amb l'organització del Festivern beneficis per als veïns de Tavernes


  
El PP de Tavernes demana a Compromís que  negocie amb l´organització del Festivern beneficis per als veïns de Tavernes

Enguany Tavernes torna a acollir la celebració del Festivern, i com tots els anys des de que aquest festival s´instaurà a Tavernes, la regidora del Partit Popular, Maria Ciscar, va sol·licitar al ple que es realitzaren descomptes en les entrades per als joves de Tavernes.

"Com tots els anys per aquestes dates, sol·licite al govern de Compromís que es negocie amb l´organització del Festivern uns beneficis per als ciutadans de Tavernes.
El Festivern té caire privat i es beneficia dels serveis, instal·lacions i terrenys de Tavernes, doncs és totalment lícit que els ciutadans de Tavernes també se´n beneficien "explica la regidora del PP, Maria Ciscar.

En primer lloc, la regidora popular va demanar que es realitzaren descomptes per als joves del nostre poble en la venda d´entrades, tant en l´entrada anticipada com l´adquirida en taquilla.
En segon lloc, va insistir que es prioritzara la contractació de serveis a les empreses i als treballadors de Tavernes.
Per últim, Ciscar, va remarcar que la celebració d´aquest esdeveniment, fa que augmente considerablement la població a Tavernes produïnt que els serveis sanitaris es colapsen. La regidora va pregar al govern de Compromís, que per a aquestes dates tan assenyalades, instara a la Conselleria de Sanitat l´augment de dispositius sanitaris per al Centre de Salut de Tavernes, així oferir un millor servei i seguretat per a tots els que ho necessiten.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari