Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 28 de novembre de 2016

El PP sol·licita a l'Alcalde de Compromís que destine el cost del renting del cotxe de policia que utilitza per als seus desplaçaments personals a millorar el transport públic de Tavernes

Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.

La portaveu del PP de Tavernes, Eva Palomares, proposa que els veïns de Tavernes deixen de pagar el renting del vehicle de policia que l'alcalde utilitza per als seus trasllats particulars de sa casa a València a Tavernes i que també va utilitzar en el seu polèmic viatge a Atapuerca. Jordi Juan també s'ha assignat un policia per a estos trasllats, i entre el policia i el vehicle policial, l'alcalde de Compromís disposa de recursos municipals que li costen a les arques municipals més de 35.000 euros anuals, quasi 5.000 euros més del que ha destinat el Govern de Compromís a arreglar carrers en el pressupost de 2016.

El PP vol que es destinen eixos diners a millorar el transport públic poble-estació-platja tan sol·licitat pels veïns de Tavernes. “Fem propostes sempre en millora de la qualitat de vida dels veïns del municipi. Intentem que les despeses municipals s'optimitzen i es destinen a l'ús de la majoria dels ciutadans, i no de l'Alcalde exclusivament”, explica Palomares.

“Si llevem el renting d’este vehicle de policia -que s'ha demostrat que no s'està utilitzant per al que es va adquirir-, els més d'11.000 euros anuals de cost d'aquest mitjà de transport particular del nostre alcalde es poden transformar en una solució al transport públic de Tavernes que, fins i tot, beneficiaria a l'alcalde Jordi Juan, qui també podria utilitzar-ho per als viatges al seu domicili a València”, valora la portaveu popular. 

D'altra banda, “el policia que està al servei de l'alcalde fent la funció de xofer, podria estar al servei municipal, fent portes en l'Ajuntament i permetent que l'edifici consistorial obrira més dies, i oferint un millor servei a tots els veïns de Tavernes”, proposa Eva Palomares.


14 comentaris:

 1. L'alcalde no voldrà renunciar a estos privilegis. Jordi Juan és el primer alcalde de Tavernes amb xofer i cotxe. Estos son els de Compromís quan governen i, damunt, no viu al poble viu a València.
  Estos som els de rescatem persones o els que s'aprofiten dels impostos de les persones?
  #JordiDimisió

  ResponElimina
 2. Eva dimitix. T'anirà millor per la salut després del ridícul que has fet hui. Li fas la campanya de 2019 a Jordi Juan amb tonteries com estes que només fa que es riguen fins els del teu partit. Vas a durar menys que un polo en terra en ple estiu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. papito papito, tú que tens influència..dis-li a #LuisPastorquepague!

   Elimina
  2. Si Eva dimitix qui controlarà els mangalaxes del teu fill?

   Elimina
 3. Aixo que fa el alcalde no es de lladres, como es diu aixo? De quina butxaca ixen ixos diners? El que passa es que els lladres sempre son els altres

  ResponElimina
 4. Un dia el vaig vore amagant-se. per què s'amaga?

  ResponElimina
 5. Una bona proposta del PP. Llevar privilegis a l'alcalde per millorar els serveis al poble.

  ResponElimina
 6. ¿ y que hace el PP que no lo denuncia donde toque ? A, no, que salen a bofetada por cada denuncia que presentan, no querran hacer más el ridículo ...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lo denuncia en el pleno. Donde toca. Se ha demostrado que lo ético no va con Compromís. Una vez más...recursos púnicos para uso privado es su máxima. Recordemos el caso de wifilinks, el del coche, el del hermano de la regidora Llum... todo legal. Pero totalmente inmoral. Se burlan de los vecinos, suben los impuestos, se los gastan en ellos y como es legal...vía libre. Por cierto, cuando pagará Llácer la multa por el coche mal aparcado? Ejemplo no dan ni por asomo y encima presumen de ello. Vergonzoso señores!!

   Elimina
  2. Bravo Compromís!! En caradures no vos guanya ningú

   Elimina
  3. Ací, m'ho publicareu? Enhorabona senyors de Compromís, enhorabona per una farsa tant ben montada. Com hauran col.locat a Noe Alberola en Atapuerca? si no va estar!! estava amb Jacinteta, allí recolçant-la. Val la pena tanta mentida?

   Elimina
 7. Si, si, els del PP diuen mentides, que poca vergonya tenen els de Compromis. La seua ética es clara, articulo primero, el jefe tiene razón y cuando no tenga razón se aplicará el artículo primero.

  ResponElimina
 8. Quin bloc es ixe de La Cotorra que lo que no els interessa no ho publiquen? Clar, per aixo tot lo que allí es publica es bonic o un poc bonic. Jo crec que ixe jubilat que parla en el bloc, ja podría anar al llar del pensionista.

  ResponElimina
 9. Eva, estas fen-to molt be! la teua tasca es ixa i en tot cas qui hauria de dimitir es el Sr. alcalde i el seu sequit que a Costa del poble están aprofitar-se de tots. Qui s emporta la feina aci en el poble? Els seus! Qui paga el cotxe que el porta a Tavernes? El poble! Qui paga la prempsa de l ajuntament que simplement aprofita el partit per fer-se propaganda? El poble! Aixi podría estar enumerant sense parar pero, aixo sí, els lladres per a ells son els del PP, conceptes agárrats per al seu propi interes i per tirar al PP per Terra. Ja esta be!! que governen con cal que aci tots som gent del poble i tots necessitem treball, no sols els que li ballen els nanos.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari